Anasayfa /  Magazin

Ünlü YouTuber Danla Bilic'ten olay yaratacak itiraf: ''Ünlü ve evliydi...''

Yaptığı makyaj videoları sayesinde bir anda üne kapılan Danla Bilic'in, katıldığı bir programda yalan makinesine verdiği cevaplar şoke etti.

Abone ol
Abone ol 09 Şubat 2019 17:17

YouTube için çektiği makyaj videolarıyla bir anda fenomen haline gelen Danla Bilic, kendisi gibi YouTuber olan Orkun Işıtmak'ın kanalına konuk oldu. Videoda yalan makinesine bağlanarak sosyal medyadan gelen soruları cevaplayan Bilic'in evli bir ünlü erkeğin kendisine mesaj attığı itirafı ise çok konuşuldu.

Bilic, gelen soru üzerine evli birinin kendine mesaj attığını şu sözlerle anlattı: "Bir doğum günü partisine gitmiştim. O da oradaydı ama görmedim bile adamı...

Daha sonra ise 'Dün gece çok güzeldi' diye bir mesaj geldi. Ancak ben cevap vermedim. Hatta en son gelen cevabı geri çevirdim. Kendisi bayağı ünlü birisiydi ve evliydi."

Danla Bilic, Orkun Işıtmak'ın 'Söyle kim olduğunu eşi de bilsin' sözü üzerine 'Asla söylemem' diyerek kesip attı.

"İREM DERİCİ'Yİ KULLANMADIM": Sosyal medyada gelen soruları cevaplayan Danla, İrem Derici'nin 'Beni kullandın mı?' sorusuna ise "Hayır" cevabını verdi. Danla Bilic, İrem Derici ile makyaj videosu çekmişti.

Danla Bilic, 5 Ekim 1994 tarihinde Kütahya’da dünyaya geldi. Lisans eğitimine Beykent Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde 2. sınıfta devam etmektedir. Asıl adı Neslihan Damla Akdemir’dir.

Dünyaca ünlü sosyal medya platformu olan YouTube’da paylaşmış olduğu makyaj videoları ile bir çok kitlenin sevgisini topladı. Samimi ve doğal kişiliği sayesinde kısa bir süre içerisinde bir milyon takipçiye sahip oldu.

Paylaşmış olduğu videolara verdiği isimlerle de dikkatleri üzerine toplayan Bilic, kendi makyaj markasını oluşturarak internet üzerinden satışlara da başladı. Danla Bilic şimdiler de ise 'Makyaj Avcıları' adlı yarışma programında sosyal medya fenomenleri Kedi Mari ve Berk Yılmaz ile birlikte jüri üyeliği yapmaya hazırlanmaktadır.


Yorumlar