Anasayfa /  Magazin

TIR şoförü olan Tolga Karel sessizliğini bozdu! ''3 günlük dünya da yaşıyoruz''

Geçtiğimiz günlerde yurt dışında yaşamını tır şoförü olarak devam ettiren Tolga Karel ilk kez konuştu. Kanal D'deki Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına bağlanan Tolga Karel, yeni mesleği TIR şoförlüğü ve yaşamına dair çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

Abone ol
Abone ol 07 Aralık 2018 14:12

Tolga Karel özel hayatı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kanal D'nin bir döneme damga vuran dizisi Yaprak Dökümü'ndeki 'Sansar Oğuz' karakteriyle tanınan Tolga Karel, iki yıldır yaşadığı ABD'de işleri iyi gitmeyince TIR şoförlüğüne başladı. Yeni işiyle bir anda Türkiye'nin gündemine oturan ünlü oyuncu, 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına bağlanarak çok konuşulacak açıklamalar yaptı. İşte Karel'in açıklamalarından satır başları;

"Öncelikle herkese selam gönderiyorum. Teksas'a geçiyorum yoldayım. Bazı düzeltmeler için bağlandım aslında. Bu iflas ettiğim olayı gerçek değil. Sağlık şirketim devam ediyor. Ama elbette burada işler hemen yükselmiyor burada. Ciddi vize problemleri yaşadık iki ülke arasında. İflas etmedim zor günler geçirdim, şirketim hala Amerikan Ticaret Odası'na kayıtlı...

"ASTRONOT OLMAK DAHA KOLAY":

İkincisi TIR şoförlüğü benim çocukluk hayalimdi. Burada bu işi yapmak kolay değil. Astronot olmak TIR şoförü olmaktan daha kolay. 17 teste tabi tutuluyorsunuz. Lisans almak çok zor. Alın teriyle kazandığınız para helal paraysa hiçbir problem yok. Burada kazandığım parayı sormak da çok ayıptır.

"HALKTAN ÇOK GURUR MESAJLARI ALDIM"

Amerika'yı gezmek keyif veriyor bana. Ara ara Halil Ergün'le konuşuyorum. Halktan çok gurur duyduklarını söyleyen mesajlar aldım. Oyuncu arkadaşlarımdan mesaj almadım. O da sanal dünyasının vefasızlığından. Çıraklığını yapmadığınız işin ustalığını yapamazsınız. Bu bir sektördür. Ben işin tabanından bir şeyler öğrenmek için bu işe girdim. Hayatın ne getireceği belli olmaz. Çok fazla kazanmak önemli değil, 3 günlük dünya da yaşıyoruz.


Etiketler Togla Karel
Yorumlar