Anasayfa /  Magazin

Sıla'nın darp edilmesi olayında yeni gelişme! Ahmet Kural ile...

Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu ile oyuncu Ahmet Kural arasında yaşandığı iddia edilen darp olayına ilişkin yürütülen soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Uzlaştırma Bürosu Savcılığı'na gönderilen soruşturmada, Sıla Gençoğlu şikayetçi olduğu oyuncu Ahmet Kural'la uzlaşmayı reddetti.

Abone ol
Abone ol 02 Aralık 2018 12:26

Sanatçı Sıla Gençoğlu, beraberlik yaşadığı Ahmet Kural'dan darp, cebir ve psikolojik şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi olmuştu. İstanbul Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu da "Kasten yaralama", "Tehdit", "Hakaret" suçlarından yürütülen soruşturma  dosyasını, Uzlaştırma Bürosu'na göndermişti. Uzlaşıp uzlaşmadıkları sorulan taraflardan Sıla Gençoğlu götürülen uzlaşma teklifini reddetti. Böylece uzlaşma teklif aşamasında kaldı. Önümüzdeki günlerde Uzlaştırma Bürosu Savcılığı'nın iddianame düzenlemesi bekleniyor. 

BU İDDİA GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞMÜŞTÜ!

Sevgilisi Ahmet Kural'dan dayak yediği iddiasıyla şikayetçi olan şarkıcı Sıla'yı zor durumda bırakacak yeni görüntüler ortaya çıktı. İşte magazin gündemine bomba gibi düşen iddia...

Sıla ile Ahmet Kural arasındaki davanın seyrini değiştirebilecek görüntüler yayınlandı. Şarkıcı Sıla Gençoğlu, fiziksel şiddet gördüğünü iddia ettiği oyuncu sevgilisi Ahmet Kural'dan şikayetçi oldu. Sıla, savcıya dayağın izi olarak 6 kare fotoğraf sundu. O fotoğraf karelerinde, Sıla'nın kollarında, yüzünde morluklar vardı. 

Oyuncu Ahmet Kural ise Sıla'ya şiddet uygulamadığını iddia etti. Sadece 29 Ekim sabahı tartıştıklarını öne sürdü. Kural, "Asılsız iftira, yargısız infaz yapanlara şunu söylüyorum; haksız olmak haksızlığa uğramaktan daha acıdır." dedi.

Son olarak soruşturmanın seyrini değiştirebilecek bu görüntüler dosyaya konuldu.

KANAL D ANA HABER YENİ GÖRÜNTÜLERE ULAŞTI

Kanal D Ana Haber'in ulaştığı görüntülerde 30 Ekim gecesi çekilen görüntülerde, Sıla bir arkadaşının evinde eğleniyor. Sıla'nın oldukça neşeli tavırları dikkat çekiyor. 

EĞLENDİKTEN BİR GÜN SONRA DARP RAPORU ALDI

Sıla'nın ellerinde ve kollarında darp izleri görünmüyor. Ama şarkıcı Sıla eğlendikten 1 gün sonra özel bir hastaneden darp raporu aldı.

Şimdi bu görüntüler soruşturmayı yürüten savcılık tarafından incelenmeye gönderilecek. ve şu sorunun yanıtı aranacak: Sıla Ahmet Kural'dan mı dayak yedi yoksa bu görüntülerden sonra mı şiddete uğradı?

Bu sorunun yanıtı gelecek olan raporla ortaya çıkacak.


Yorumlar