Anasayfa /  Magazin

Şeyma Subaşı'nın 'Sadece Şeyma' adlı kitabından ne kadar kazandığı ortaya çıktı!

Şeyma Subaşı, 'Sadece Şeyma' isimli kendisini anlatan kitabını piyasaya sürdü. Kısa sürede en çok satanlar listesine giren 'Sadece Şeyma' kitabından Şeyma Subaşı ne kadar kazandı? İşte Şeyma Subaşı'nın kazancı...

Abone ol
Abone ol 06 Temmuz 2019 21:13

Şeyma Subaşı, kendi hayat hikayesini anlattığı 'Sadece Şeyma' isimli kitabı ile gündemde. 5 editör tarafından yazılan Şeyma Subaşı'nın kitabı kimileri tarafından 'ti'ye alınırken, kimileri tarafından da oldukça beğenildi. 

Acun Ilıcalı ile yaşadığı aşk ve ardından yaptığı evlilik ile Türkiye'nin en çok konuşulan kadınları arasına giren Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı ile boşanmasının ardından İtalyan Guido Senia ile sevgili oldu. Çiftin bu sıralarda ortak bir ev tuttuğu da konuşulanlar arasında.

Şeyma Subaşı, 'Sadece Şeyma' kitabını 2 hafta önce piyasaya sürdü. Kısa sürede 40 bin satış adedine ulaşan 'Sadece Şeyma' kitabının ikinci baskısı da yolda. Şeyma Subaşı'nın kitaptan yaklaşık 700 bin lira kazandığı ileri sürüldü.

Şeyma Subaşı kimdir?

Şeyma Subaşı ilk olarak ismini Acun Ilıcalı ile yaşadığı aşk ile duyurdu. 2 Temmuz 1990 İstanbul doğumlu olan Şeyma Subaşı, 16 yaşında modellik yapmaya başladı. 2008 yılında Miss Turkey yarışmasına katılan Subaşı herhangi bir derece elde edemedi. Aynı yıl Acun Ilıcalı tarafından hazırlanıp sunulan, 'Var Mısın Yok Musun' isimli yarışmaya katılarak bir anda dikkatleri üzerine çekti.

Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı arasındaki ilişki de bu dönemde başladı. Acun Ilıcalı Zeynep Ilıcalı ile evliydi. Acun Ilıcalı'nın eşi Zeynep Ilıcalı'dan boşandıktan sonra sosyal medyada Şeyma Subaşı ile resimlerini paylaşmalarıyla uzun süre gündemde kalmıştı. 

Şeyma Subaşı, 18 Eylül 2017 tarihinde Fransa'nın Marsilya şehrinde 250 kişinin katıldığı bir törenle Acun Ilıcalı ile evlendi. Çiftin Melisa adında bir kızları oldu. Rüya gibi bir düğünle evlenen çift, 26.11.2018 tarihinde anlaşmalı olarak boşandı.

Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra kısa bir süre hayatında kimseyi olmayan Şeyma Subaşı şu sıralarda İtalyan DJ Guido Senia ile birlikte.

Ä°lgili resim


Yorumlar