Anasayfa /  Magazin

Seren Serengil bu gün hapse giriyor! Deniz Seki'den Seren Serengil'e cezaevi tavsiyeleri

Gülben Ergen üç ay önce "Duymayan Kalmasın" programında yaptığı yayınlar nedeniyle Seren Serengil’e tedbir kararı aldırdı. Mahkemenin tedbir kararına rağmen Seren Serengil'in katıldıkları bir davette Ergen'e omuz atmasından sonra mahkeme Serengil’in 3 gün süreyle zorlama hapsine karar verdi. Gülben Ergen hakkında konuşmama kararına uymadığı gerekçesiyle 3 gün zorlama hapis cezası alan Seren Serengil'e Deniz Seki'den kıyafet uyarısı geldi.

Abone ol
Abone ol 29 Ocak 2018 14:41

Star TV'de yayınlanan Duymayan Kalmasın'ın canlı yayınında konuşan Seren Serengil, bugün teslim olacağını söyledi. Serengil, cezaevinde kalan arkadaşı Deniz Seki'den tavsiyeler aldığını söyledi.

"GRİ VE YEŞİL RENK GİYMEMİ SÖYLEDİ"

Seren Serengil Deniz Seki'nin kendisine verdiği tavsiyeleri açıkladı. Serengil, "Hapishanede neye ihtiyacım olacağını Deniz Seki'den öğrendim. Ayaklarım çok üşüdüğü için termal çoraplardan aldım kendime. Deniz bana gri ve yeşil renk giymemi söyledi, çünkü oradaki görevliler o renkleri giyiyormuş" dedi.

EZAEVİNE GİRECEĞİ TARİH DUYURULDU!

Seren Serengil, Instagram hesabının yönetimini ise kısa bir süreliğine sosyal medya sorumlusuna bıraktı. Hesaptan yapılan son paylaşımlardan birinde Seren Serengil’in cezaevine gireceği tarih de duyuruldu. İşte o paylaşım:

“Duymayan kalmasın yarın saat 11.00 de Star TV'de doğruları konuşmaya devam edecek..Sero'muz yarın yayında partneri Cengiz Semercioğlu ve sizlerle vedalaştıktan sonra Bakırköy kapalı kadın cezaevine teslim olacak yanında olan tüm sevenlerine dostlarına teşekkür ederiz”

İşte o paylaşım:

Ekran_Resmi_2018-01-29_10.50.45






Etiketler eren Serengil
Yorumlar