Anasayfa /  Magazin

Porno yıldızı Sakarya'ya transfer oldu iddiası kenti karıştırdı!

Sakaryaspor Kadın Voleybol Voleybol takımına transfer olan Kentra Lust isimli oyuncunun, cinsel içerikli film yıldızı Kendra Lust ile karıştırılması şehirde olay oldu!

Abone ol
Abone ol 04 Şubat 2018 03:58

Odatv'nin haberine göre, Sakaryaspor Voleybol Takımı'na "Kentra Lust" adında bir oyuncu transfer oldu. Sakarya'nın yerel medya organları transfer olan voleybolcu Kentra Lust'u, cinsel içerikli film yıldızı Kendra Lust ile karıştırdı.

Bu sebeple, yerel basın tarafından transfer haberlerinde cinsel içerikli yıldızı Lust'un haberleri kullanıldı.

Sakarya Yenigün isimli internet sitesindeki haberde şu ifadeler yer aldı:

Kadrosunu güçlendirmek isteyen Sakaryaspor Voleybol, Serie A1 takımlarından Busto Arsizio'da forma giyen tecrübeli pasör Kendra Lust'la 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Ancak yerel gazetenin bununla yetinmeyip, Kentra Lust'un ağzından ve tabii ki "Kendra" olduğu kanaatinden hareketle bir senaryo yazdığı görüldü.

'ARTIK TAMAMEN VOLEYBOLA ODAKLANDIM'

Türkiye'ye gelmekten mutlu olduğu gözlenen oyuncu, geçmişiyle ilgili sorulan sorulara "Gençken bazı hatalar yapmış olabilirim fakat artık tamamen voleybola odaklandım. Buraya şampiyonluk yaşamak için geldim" şeklinde yanıt verdi diyen gazeteye göre, Lust, "Geri kalan hayatımı Türkiye'de geçirmek istiyorum. Ezandan çok etkilendim tövbe edip Müslüman olduktan sonra Rümeysa ismini alacağım' da dedi.

Asparagası yapan muhabir ya da editör yazdığı senaryoyu taçlandırmak için "Türk erkekleri"yle ilgili fantazi kurmayı da ihmal etmemiş ve "Türk erkeklerini nasıl bulduğunu soran basın mensubuna ise ‘Zeytini çok severim, zeytin bahçeleri olan bir beyle evlenmek isterim' diyerek herkesi şaşırttı." deyivermiş.

KENTRA'NIN KENDRA OLMADIĞI ORTAYA ÇIKTI HABER SİLİNDİ

Gerçek çok vakit geçmeden ortaya çıktı. Haberi yapan medya organları önce sosyal medya paylaşımlarını daha sonra da haberi sildi.


Yorumlar