Anasayfa /  Magazin

Özge Ulusoy robotlarla podyuma çıkacak

Türk tekstil üretiminin büyük bir bölümünün gerçekleştiği Kahramanmaraş'ta 26-28 Eylül 2018 tarihleri arasında 3. Uluslararası Tekstil Zirvesi düzenlenecek. Zirve kapsamında gerçekleşecek ''Gelenekten Geleceğe'' konulu Sim Sırma (Maraş İşi) Defilesi'nde ünlü model Özge Ulusoy, robotlarla podyumda yürüyecek.

Abone ol
Abone ol 19 Eylül 2018 19:32

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO), Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi ve Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı iş birliği ile 26 – 28 Eylül tarihleri arasında Uluslararası Tekstil Zirvesi gerçekleşecek.

Yeni teknolojiler ve robot şovları eşliğinde tekstil sektörüne yeni bir soluk kazandırılması hedeflenen Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı'nda, Neslişah Yılmaz, Özem Keskin ve Kemal Ertop gibi tasarımcıların tasarımları farklı şekillerde hayata geçirilip tanıtılacak.



"TEKNOLOJİK DEFİLE""ÜNLÜ MANKENLER PODYUMDA"

Fuar kapsamında Osmanlı Saraylarına Kahramanmaraş'tan gönderilen ve Maraş işi olarak adlandırılan geleneksel Sim Sırma kumaşlar ile son teknoloji ile kentte üretilen kumaşların harmanlandığı şovlar gerçekleştirilecek.

Akademik sunumlar, iş dünyasına yönelik bilgilendirmeler gibi birçok etkinliğin yer alacağı organizasyonun yanı sıra ünlü koreograf Asil Çağıl'ın koreografisiyle ünlü model Özge Ulusoy, Sema Şimşek, Açelya Kartal, Ola Zaremba,Jenya Krivenkogibi tanınmış mankenler, robot mankenlerle "Gelenekten Geleceğe" konulu defilede podyumda boy gösterecek.


Yorumlar