Anasayfa /  Magazin

Necati Şaşmaz ile 7 yıllık eşi Nagehan Şaşmaz boşanıyor! İşte sebebi...

Oyuncu Necati Şaşmaz ile 2012 yılında evlendiği Nagehan Şaşmaz boşanma kararı aldı.

Abone ol
Abone ol 30 Ocak 2019 11:06

Oyuncu Necati Şaşmaz ile 2012 yılında evlendiği Nagehan Şaşmaz boşanma kararı aldı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2.Sayfa programında yer alan habere göre; Daha önce de boşanacakları konuşulan çift evliliğini kurtaramadı. Necati Şaşmaz'ın avukatı yaptığı açıklamada şunları söyledi; Müvekkilim Necati Şaşmaz iki evladının annesi Nagehan Şaşmaz ile evliliğini tüm çabalarına rağmen kurtaramamış ve bugün itibariyle ayrılık kararını hayata geçirerek Nagehan Şaşmaz aleyhine boşanma davası açmıştır.

Müvekkilim iş bu boşanma sürecinin anlaşmalı olarak yapılması için gayret sarf etmişse de fakat süreç çekişmeli boşanma haline dönmek durumunda kalmıştır. Taraflar iki çocuk sahibidirler. Ailenin mahremiyeti, tarafların kişilik hakları ve özellikle iki müşterek çocuğun psikolojilerinin korunması amacıyla tarafların bu sürecinde gerekli hassasiyetin gösterilmesini kamuoyundan rica ediyoruz.

‘ÇEKİŞMELİ BİR BOŞANMA SÜRECİ’

“Kesinlikle üçüncü şahıslar yok. Evliliği kurtarmak için mücadele edildi. Ancak mümkün olmadı. Anlaşmalı boşanma sağlanamadı. Çekişmeli bir boşanma süreci yaşanıyor bu yüzden. Taraflar da başka açıklama yapmayacak. Çekişme de şu demek taraflar taraflar kendi aralarında anlaşamadıkları için mahkeme kanalıyla zorunlu anlaşmaya varmaya çalışıyorlar. Daha önce boşanma aşamasında olduklarına dair bir bilgi yok bende”

İHANET İDDİALARIYLA GÜNDEME GELMİŞTİ



7 yıl önce hayatlarını birleştiren Necati ile Nagehan Şaşmaz’ın evliliklerindeki krizin ihanet yüzünden çıktığı geçtiğimiz sene iddia edilmişti. Türkiye’nin fenomen dizilerinden Kurtlar Vadisi’nin Polat Alemdar’ı Necati Şaşmaz ile 2012 yılının Aralık ayında nikah masasına oturduğu Nagehan Şaşmaz’ın evliliğinde bir krizin baş gösterdiği iddiası, 2018 senesinde büyük yankı uyandırmıştı. Hatta o dönem Necati Şaşmaz’ın  eşini genç bir kızla aldattığı ve yakın çevrelerinin araya girmesiyle barıştıklarını öğrenilmişti.


Yorumlar