Anasayfa /  Magazin

Kılıçdaroğlu'na saldırıya sanat dünyası sessiz kalmadı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara’nın Çubuk ilçesinde katıldığı şehit cenazesinde hain bir saldırıya uğradı. Kılıçdaroğlu'na yapılan bu alçak linç girişimine sanat dünyası sessiz kalmadı.

Abone ol
Abone ol 22 Nisan 2019 13:48

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara’nın Çubuk ilçesinde katıldığı şehit cenazesinde hain bir saldırıya uğradı. Kılıçdaroğlu'na yapılan bu alçak linç girişimine sanat dünyası sessiz kalmadı.

Katıldığı bir şehit cenazesinde kalabalığın içinde bulunan bazı kişilerin saldırısına uğrayan CHP Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan bu saldırı Türkiye gündemine oturdu. Saldırıya ünlü isimler de isyan etti.

İşte ünlü isimlerin tepkileri:

ŞAHAN GÖKBAKAR

"71 yaşında bir adamın suratında patlayan bu yumruk, çirkin siyasetin, kutuplaştırmanın, hedef göstermenin, ötekileştirmenin sonucudur. Herkesi 1 dakikalığına düşünmeye davet ediyorum… Utanıyorum…"

GÖKHAN ÖZOĞUZ

"Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu beyefendiye yapılan adice saldırıyı ve linç girişimini üzüntü ile kınıyorum. Allah ülkemizi bu hallerden muhafaza eylesin."

IŞIN KARACA

"Şiddet, demokratik bir hak arama ve tepki verme yöntemi değildir. Şiddetin konuştuğu yerde düşünce susar, söz susar! Bizim şiddete değil birlikte çözümler bulmaya farklı düşünceler, fikirlere de saygı duymaya kısaca birbirimize daha sıkı sarılmaya ihtiyacımız var. Sevginin başaramayacağı hiçbir şey yoktur. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan bu çirkin saldırıyı kınıyor ve geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum."

NİHAT ODABAŞI

"Şiddetle kınıyorum. Demokrasiye, düşünce özgürlüğüne, adalete yapılan bir saldırıdır bu. Geçmiş olsun sayın Kemal Kılıçdaroğlu"

SELEN SOYDER FRANSEZ

"Burasi Texas değil canım! Türkiye Cumhuriyeti"

GONCA VUSLATERİ

"Nefret dimi? Tam gaz nefrete devam dimi? Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıyı kınıyoruz. Çünkü başından beri aynı cümleyiz 'şiddeti kınıyoruz'..."

MERT FIRAT

"Geçmiş olsun Kemal Kılıçdaroğlu saldırıyı yapanlar ve hedef gösterenlere gereken ceza verilmeli. Toplum bu denli ayrıştırılmayı böyle bir terbiyesizliği hak etmiyor."

HALUK LEVENT

"CHP genel başkanı sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıyı kınıyorum. Geçmiş olsun! Tüm siyasi parti temsilcileri ötekileştirme siyasetini bir an önce geride bırakmalı, ortak paydalarımızlabu ülkeyi sevmeli korumalıyız.."


Yorumlar