Anasayfa /  Magazin

Eski mankenden ünlü illüzyoniste şok uyuşturucu ve taciz suçlaması!

Eski manken Brittney Lewis 17 yaşındayken illüzyonist David Copperfield’in kendisine uyuşturucu vererek cinsel tacizde bulunduğunu ileri sürdü.

Abone ol
Abone ol 26 Ocak 2018 11:17

Brittney Lewis David Copperfield ile 1988 yılında Japonya Atami’de düzenlenen Look of the Year yarışmasında tanıştığını açıkladı. Yarışmada jüri üyesi olan Copperfield iddiaya göre etkinlikten sonra genç modeli California’da düzenleyeceği gösteriye davet etti. Utah’ta yaşayan Lewis anneannesinden izin alarak gösteriye gitti ve illüzyonistin kaldığı otelde bir oda tuttu.

David Copperfield genç kızı ilk önce alışverişe götürdü, gösterideki takım arkadaşlarıyla tanıştırdı ve elini tutmaya çalıştı. 17 yaşındaki Brittney Lewis o zamanlar 32 yaşında olan sihirbaza romantik bir ilişkiye hazır olmadığını söyledi.

Gösteriden sonra ikili bara gitti. Copperfield Brittney Lewis’in içkisine iddialara göre bir şeyler attı. Lewis illüzyoniste ne yaptığını sorduğunda ’sadece paylaşıyorum’ cevabını aldı.

david

BANA MEKTUP YAZDIRDI

Brittney Lewis, David Copperfield ile gecenin geri kalanını baş dönmesiyle ve yarı kapalı bir bilinçle geçirdiğini ifade etti. Ünlü illüzyonistin üstüne çıkıp, öpmeye başladığını ve elbiselerini çıkardığını ifade eden Lewis daha sonra bilincini tamamen kaybettiğini ileri sürdü.

Ertesi sabah David Copperfield Brittney Lewis’e gece hiçbir şey olmadığını çünkü reşit olmadığını söyleyerek genç kıza her şeyin yolunda olduğunu belirten bir mektup yazdırdı.

david_esI

(David Copperfield eşi Fransız aktris/model Chloe Gosselin ile birlikte)

TWITTER'DAN AÇIKLAMA YAPTI

Eski güzellik kraliçesi Lacey Carroll da 2007 yılında David Copperfield’i cinsel tacizle suçlamıştı. FBI olaya el atmış ama dava kanıt yetersizliğinden kapatılmıştı.

Lacey Carroll daha sonra başka bir adam için yaptığı sahte cinsel taciz suçlamasıyla hakim karşısına çıkmıştı.

David Copperfield geçtiğimiz salı günü Twitter’daki #MeToo (#bende) kampanyasına destek vererek hakkındaki bu eski suçlamalarla ilgili bir açıklama yapmıştı.

Kaynak: Posta


Yorumlar