Anasayfa /  Magazin

Demet Özdemir'in gizli aşkını takipçileri şapkasından yakaladı!

Güzel oyuncu Demet Özdemir'in gizli aşkı ortaya çıktı. Özdemir'in dikkatli ve uyanık takipçileri güzel oyuncunun paylaştığı fotoğraftaki şapka detayından kiminle aşk yaşadığını ortaya çıkardı. Demet Özdemir'in fotoğrafta taktığı şapkanın sahibi olan sevgilisi bakın kim çıktı...

Abone ol
Abone ol 08 Haziran 2018 19:21

Ünlü oyuncu Demet Özdemir ve aynı soyadını taşıyan meslektaşı Seçkin Özdemir'in aşk yaşadıkları ortaya çıktı. Ortak dostları vasıtasıyla tanıştıkları öğrenilen çiçeği burnunda sevgililer birlikte görüntü vermemek için yakın arkadaşlarının evlerinde buluştukları iddia edildi. Posta'dan Ali Keser'in haberine göre, Seçkin Özdemir aşk yaşadığı meslaktaşı ve 'Erkenci Kuş'un' başrolünde olan Demet Özdemir'İ görmek için geçtiğimiz gün Beykoz'da bulunan Kundura Fabrikası'ndaki sete gitti.

Olay'ın nasıl ortaya çıktığı ise tam ayrı bir olay. Demet Özdemir Seçkin Özdemir'in şapkasını takıp fotoğraf çekiliyor. Çektiği fotoğrafı Instagram'da paylaşan Özdemir'İ uyanık ve dikkat takipçileri hemen yakalıyor. Instagram’dan paylaşınca takipçilerine yakalanana Özdemir'in Seçkin Özdemir ile olan aşkı da böylelikle ortaya çıkıyor. Sevgililer birlikte görüntülenmemek için ortak arkadaşları Zeynep Koçak’ın Arnavutköy’deki evinde buluşuyor.

İşte İkilinin yakalandığı o fotoğraf - TIKLA


Etiketler sapka
Yorumlar