Anasayfa /  Magazin

Aylin Coşkun Volkan Arslan çifti ön balayında

Geçen günlerde romantik evlilik teklifiyle gündeme gelen Aylin Coşkun-Volkan Arslan çifti, şimdi de Phuket adasındaki olağanüstü ön balayılarıyla konuşuluyorlar.

Abone ol
Abone ol 08 Aralık 2018 15:27

Aylin Coşkun ve Volkan Arslan Phuket adasında...

Geçen günlerde 14 yıllık sevgilisi Volkan Arslan'dan romantik bir evlenme teklifi alan ünlü şarkıcı Aylin Coşkun, şimdi de olağanüstü balayısıyla gündemde... Tayland'ın Phuket adasında tatil yapan çift, yaşadıkları romantik anları sosyal medya hesaplarından paylaşmayı da ihmal etmiyorlar.

Hatırlanacağı üzere İş insanı sevgilisi, Aylin Coşkun'a sürpriz yaparak romantik bir evlilik teklifinde bulunmuştu. Coşkun, sevgilisinin mumlar ve güllerle süslediği evinin fotoğraflarını çekerek sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Coşkun'un "Sanırım bu bir evlenme teklifiydi. Ayaklarım yerden kesildi mi? Evet" notunu yazdığı paylaşım, takipçileri tarafından kısa sürede binlerce beğeni ve yorum amıştı. Coşkun, geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda, 14 yıllık birlikteliğini nikahla taçlandıracağını şöyle açıklamıştı:

"9.9.2019 tarihinde evleniyorum. 'Kınayı ve düğünü nerede yapacağız' diye tartışıyoruz. Bu kadar işin içinden nasıl çıkacağım bilmiyorum, bunalıma girdim. Hemen çocuk doğurup kendimi sahneye atmak istiyorum"

İşte Aylin Coşkun ve sevgilisinin balayı fotoğrafları...


Etiketler Volkan Arslan
Yorumlar