Anasayfa /  Magazin

Altınkum Plaj Festivali “Gripin” konseri ile sürdü

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve 3 gün sürecek olan Altınkum Plaj Festivalinin ikinci gününde “Gripin” grubu sahne aldı. Grup söylediği parçalarla plajdakilere unutulmaz dakikalar yaşattı.Aydın Büyükşehir Belediyesi...

Abone ol
Abone ol 25 Ağustos 2017 10:24

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve 3 gün sürecek olan Altınkum Plaj Festivalinin ikinci gününde “Gripin” grubu sahne aldı. Grup söylediği parçalarla plajdakilere unutulmaz dakikalar yaşattı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Altınkum Plaj Festivalinde “Gripin” hayranlarıyla bir araya geldi. Dünyaca ünlü Altınkum plajında gerçekleşen konsere yerli turistler ve Didimliler büyük ilgi gösterdi. Plaja kurulan dev sahnede ilk olarak sahneye yerel Neyna Karadeniz Rock Grubu sahne aldı.

Ardından ünlü Rock Grubu Gripin “Durma yağmur durma, Sen gidiyorsun, Aşk nereden nereye” adlı bir çok eserlerini hayranlarıyla birlikte hep bir ağızdan söyledi. Binlerce kişinin katıldığı konserde Gripin hayranları ve tatilciler unutulmaz bir gece geçirdi.

Yorumlar