Anasayfa /  Foto Galeri

Macera için evden kaçan liseli kızlar bakın ne yapmışlar! Müge Anlı canlı yayında açıkladı

ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te, faili meçhul dosyalar aydınlatılırken kayıplar da bulunmaya devam ediyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert'in bugün ekranlara gelen son bölümünde, 6 gün önce evlerinden kaçan ve dün İzmir'de bulunan üç liseli genç kızın konusu işlendi. Bilindiği gibi, genç kızların anneleri Müge Anlı'nın programına katılmış ve canlı yayında detayları aktarmıştı. İşte, 26 Şubat Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölümde yaşanan ve son dakika haberinin detayları...

Macera için evden kaçan liseli kızlar bakın ne yapmışlar! Müge Anlı canlı yayında açıkladı - Sayfa 1

Ekranların sevilen gündüz kuşağı programlarından olan Müge Anlıile Tatlı Sert'te, kayıp dosyalar teker teker aydınlatılmaya devam ediyor. Bu doğrultuda, programın bugün ekrana gelen son bölümünde, Isparta'da evlerinden kaçan ve İzmir Konak'ta bulunan üç liseli genç kızın konusuna değinildi. Müge Anlı'nın duyurduğu konu neticesinde, Denizli ve İzmir emniyetleri harekete geçmişti. Öyle ki, kızların Isparta'dan Denizli'ye gittikleri ve burada otostop çektiklerine ilişkin görüntüler ortaya çıkmıştı. Daha sonra gelen ihbarlar, yanlarında para bulunmayan ve kalacak yerleri olmayan Tuana Yıldız ile okul arkadaşları Gülizar Soy ve Buse Aydoğan'ın İzmir'de olduğunu belirlemişti. Üç liseli kız, İzmir Konak'ta bulunurken ailelerine teslim edilmek için emniyete götürüldü.

Macera için evden kaçan liseli kızlar bakın ne yapmışlar! Müge Anlı canlı yayında açıkladı - Sayfa 2

MACERA İÇİN EVDEN KAÇAN LİSELİ KIZLAR BAKIN NE YAPMIŞLAR!
Programın bugün yayınlanan son bölümünde, Müge Anlı, kızların annelerini stüdyoda ağırladı. Müjdeli haberi bir kez de stüdyoda milyonlar önünde aktaran ünlü sunucu, kızların bulunmasını sağlayan izleyicisi Fazıl Yavaş'ı da ağırladı. Programın sıkı takipçilerinden olduğunu belirten Fazıl Bey, kızları bulma hikayesine değindi. Öte yandan, Müge Anlı, bir izleyicisinin gönderdiği fotoğrafı ekranlara getirirken kızların İzmir'de bulundukları sırada neler yaptığını da anlattı. Bu sırada ekranları başında olan milyonlar ve stüdyodakiler büyük şaşkınlık yaşadı!

Macera için evden kaçan liseli kızlar bakın ne yapmışlar! Müge Anlı canlı yayında açıkladı - Sayfa 3

Programın bugün yayınlanan son bölümünde, Müge Anlı, kızların annelerini stüdyoda ağırladı. Müjdeli haberi bir kez de stüdyoda milyonlar önünde aktaran ünlü sunucu, kızların bulunmasını sağlayan izleyicisi Fazıl Yavaş'ı da ağırladı.

Macera için evden kaçan liseli kızlar bakın ne yapmışlar! Müge Anlı canlı yayında açıkladı - Sayfa 4

KIZLARIN BULUNMASINI SAĞLAYAN İZLEYİCİSİNİ STÜDYODA AĞIRLADI

Anlı, kızların bulunmasını sağlayan ihbarı yapan Fazıl Yavaş'ı da stüdyoda ağırladı. Fazıl Bey, kızların bulunma hikayesini anlatırken, şu sözleri kullandı: