Anasayfa /  Spor

Lyon gözlemcisi, Fenerbahçe-Trabzonspor maçında 4 türk futbolcuyu daha takibe aldı

Fransa devleri Türk oyuncularını artık daha yakından takip ediyor. Lille'e giden Zeki Çelik, Yusuf Yazıcı, Mustafa Kapı gibi genç yeteneklerin ardından Lyon da Cenk Özkaçar'ı almıştı. Tecrübeli golcü Burak'ın da Lille'e gitmesi ve başarılı olması, Fransızların gözünü Türkiye'ye çevirdi. Lyon'un baş gözlemcisi Bruno Cheyrou, kancayı İrfan Can Kahveci'ye aktı.

Abone ol
Abone ol 26 Ekim 2020 13:42

Fransa devleri Türk oyuncularını artık daha yakından takip ediyor. Lille'e giden Zeki Çelik, Yusuf Yazıcı, Mustafa Kapı gibi genç yeteneklerin ardından Lyon da Cenk Özkaçar'ı almıştı. Tecrübeli golcü Burak'ın da Lille'e gitmesi ve başarılı olması, Fransızların gözünü Türkiye'ye çevirdi. Lyon'un baş gözlemcisi Bruno Cheyrou, kancayı İrfan Can Kahveci'ye aktı.

Lyon’un temsilcisi Cheyrou Türk futbolcuları takipte

Fanatik’in haberine göre; Lyon’ın baş gözlemcisi Bruno Cheyrou, önceki akşam Medipol Başakşehir’den İrfan Can Kahveci’yi izlemek için İstanbul’a gelmişti. Ancak; uçağı rötar yaptı ve maça yetişemedi. Cheyrou, dün Ülker Stadı’nda Fenerbahçe-Trabzonspor maçını seyretti.

Uğurcan, Abdülkadir, Serkan ve Ozan’la ilgili not tuttu

Cheyrou’nun gözü Trabzonspor'dan; Uğurcan Çakır, Abdülkadir Ömür ve Serkan Asan'da, Fenerbahçe'den de; Ozan Tufan'daydı. 4 oyuncuyu da çıplak gözle izleyerek notlar tutan Cheyrou, devre arasına kadar bu isimleri yakından takip edecek.

Lyon, sezon başında Cenk Özkaçar’ı transfer etmişti

Altay'da gösterdiği başarılı performansla devlerin ilgisini çeken Cenk Özkaçar, Süper Lig'de boy göstermeden Avrupa'nın yolunu tutmuştu. Başta Trabzonspor ile Galatasaray'ın çok istediği genç stoperi, Lyon sezon başında kadrosuna kattı. Fransızlar bu transfer için İzmir ekibini 1.5 milyon Euro artı sonraki satıştan yüzde 10 payla ikna etmişti.

Fransa’da forma giyen futbolcular formda

Lille’de Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Mehmet Zeki Çelik’in performansı Fransız kulüplerini cezbediyor. Mustafa Kapı da bu sezon Lille’in yolunu tutmuştu. Dolayısıyla Fransız kulüpleri, Türkiye turuna önümüzdeki dönemde de devam edecek gibi görünüyor.

 

 

 

Yorumlar