Anasayfa /  Foto Galeri

Liste her geçen gün uzuyor... İşte Koronavirüse yakalanan ünlü isimler

Dünya genelinde yüz binlerce insana bulaşan corona virüs, ünlü isimleri de etkiledi. Son olarak, Forbes'a göre dünyanın en çok kazanan aktörü olan Dwayne Johnson, ailesiyle birlikte corona virüse yakalandıklarını açıkladı. İşte ünlü yıldızla ilgili ayrıntılar ve corona olan diğer ünlü isimler...

Liste her geçen gün uzuyor... İşte Koronavirüse yakalanan ünlü isimler - Sayfa 1

DWAYNE JOHNSON

“The Rock” lakaplı ünlü oyuncu Dwayne Johnson, kendisinin ve ailesinin corona virüse yakalandığını ancak kendi ifadesiyle ‘virüsü def ettiklerini’ söyledi. 2020’nin en çok kazanan 48 yaşındaki aktörü Johnson, Instagram’dan yaptığı paylaşımda, 35 yaşındaki şarkıcı eşi Lauren Hashian, dört yaşındaki kızları Jasmine ve iki yaşındaki Tiana ile birlikte son üç hafta boyunca Covid-19 hastalığıyla mücadele ettiklerini ve artık daha iyi olduklarını belirtti. Test yaptırdıktan sonra sonucu beklerken endişelendiğini söyleyen Johnson, “Benim bir numaralı önceliğim her zaman ailemi korumak. Çocuklarımı, sevdiklerimi korumak. Çıkacaksa sadece benimkinin pozitif çıkmasını umdum ama değildi. Tüm ailemde çıktı” ifadesini kullandı.

Küçük kızlarının çoğunlukla birkaç gün öksürük şikayetinin olduğunu söyleyen Johnson, kendisiyle eşinin “sert bir gidişat” yaşadığını söyledi.

İyileşme sürecinin zor olduğunu anlatan ünlü aktör, hayranlarına maske takma çağrısı yaptı.

Liste her geçen gün uzuyor... İşte Koronavirüse yakalanan ünlü isimler - Sayfa 2

NEYMAR

Paris Saint-Germain futbol takımı, üç oyuncusunun corona virüse yakalandığını açıklamış ancak oyuncuların ismi konusunda bilgi vermemişti. Fransız basını bahsi geçen üç oyuncunun ismine ulaştı.

L'Equipe'te yer alan habere göre, oyuncuların adı Neymar, Di Maria ve Paredes.

Oyunculardan henüz bir paylaşım gelmezken PSG, üç oyuncunun tedavisine başladı.

Liste her geçen gün uzuyor... İşte Koronavirüse yakalanan ünlü isimler - Sayfa 3

DAVID SILVA

İspanya La Liga ekiplerinden Real Sociedad'ın yeni transferi David Silva, corona virüse yakalandığı açıklandı. Real Sociedad'ın yeni transferi David Silva'nın, corona virüs testinin pozitif çıktığı bildirildi. Kulüpten yapılan açıklamada, 34 yaşındaki futbolcunun ilk testinin negatif çıktığı, ikinci test sonucunun ise pozitif olduğu belirtildi. İspanyol oyuncunun hastalık belirtileri göstermediği ve evinde karantinaya girdiği de ifade edildi.

Uzun yıllar formasını giydiği İngiltere'nin Manchester City takımıyla sözleşmesi sona eren Silva, Real Sociedad ile resmi sözleşme imzalamıştı.

Liste her geçen gün uzuyor... İşte Koronavirüse yakalanan ünlü isimler - Sayfa 4

PAUL POGBA

Piyasa değeri 80 milyon euro olan Manchester United'ın yıldız oyuncusu Paul Pogba corona virüse yakalandı.

Fransa Milli Takım Teknik Direktörü Didier Deschamps, yıldız futbolcunun testinin pozitif çıktığını açıkladı. Pogba, Fransa Milli Takımı kadrosundan çıkarıldı.