Anasayfa /  Foto Galeri

Limon ve aspirinin cilt bakımında mucizevi etkisi! İşte 10 yaş genç görünmenin sırrı...

Birçoğumuz, pürüzsüz bir cilde kavuşmanın hayalini kuruyor ve bunun için yüksek miktarlarda para harcıyoruz. Peki size tüm bu sorunların üstesinden gelebilen oldukça etkili bir güzellik sırrının olduğunu söylesek? Bunun için ihtiyacınız olan şeyler ise sadece aspirin ve limon. İşte 10 yaş genç görünmenin sırrı...

Limon ve aspirinin cilt bakımında mucizevi etkisi! İşte 10 yaş genç görünmenin sırrı... - Sayfa 1

Neredeyse 10 yaş gençleştiriyor! Limonlu aspirin kürünün etkilerine inanamayacaksınız
Aspirin temel olarak ağrıların azaltılması ve kanın sulandırılması için kullanılsa da aslında bundan çok daha fazlasını yapabilir. Limon ise C vitamini bakımından zengin bir kaynaktır ve cildi besleyerek canlılığını geri kazandırır.

Limon ve aspirinin cilt bakımında mucizevi etkisi! İşte 10 yaş genç görünmenin sırrı... - Sayfa 2


Bu iki maddenin karışımı ise mucizeler yaratacak, sivilcelerin ve yara izlerinin kaybolmasını sağlayacak ve sizi en az 10 yaş genç bir görünüme kavuşturacaktır. İşte limonlu aspirin kürü hakkında bilmeniz gereken her şey…

Limon ve aspirinin cilt bakımında mucizevi etkisi! İşte 10 yaş genç görünmenin sırrı... - Sayfa 3

ASPİRİN VE LİMONLU KÜRÜN FAYDALARI

Zamanla sürekli makyaj yapmanın etkisiyle veya hava kirliliğine maruz kalan cildin kendini yenileyememesi nedeniyle pek çok sorunla karşılaşabiliyoruz.

Limon ve aspirinin cilt bakımında mucizevi etkisi! İşte 10 yaş genç görünmenin sırrı... - Sayfa 4

Ciltte oluşan sivilceler, renk eşitsizliklerinin oluşması veya artan kırışıklıklar için birçok cilt bakım ürünü denense de genelde pek yararlı olmuyorlar.Aynı şekilde sürekli olarak farklı ürünler denemek, ciltte iritasyona ve çeşitli alerjik reaksiyonlara neden olabilir.