Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Levent Göktaş: Silivri'ye bir daha girmeyeceğim!

Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda görev yaparken Necip Hablemitoğlu'nun ölüm emrini verdiği gerekçesiyle aranan eski Ergenekon sanığı Levent Göktaş'tan ortalığı karıştıracak çıkış.

Abone ol
Abone ol Editör Mehmet Durna 24 Temmuz 2022 15:34

Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesi emrini verdiği gerekçesiyle gözaltına alınacağı gün firar eden eski Özel Kuvvetler Komutanlığı subayı emekli Albay Levent Göktaş'la ilgili yeni gelişme. Göktaş adına açılan bir hesaptan bu akşam saat 22:00'de her şeyi açıklamaşa başlayacağını belirterek, "Her şeyi açıklayacağım, cezaevine girmesi gerekenler girecek, beni kullananlar cezaevine girecek" tendidi savurdu. Göktaş'ın avukatı Celal Ülgen, “Levent Göktaş’ın bir açıklama yapmasını bekliyorum” dedi.

Ukrayna'dan getirilen eski asker Gökhan Nuri Bozkır'ın "Necip Hablemitoğlu suikastinin emrini Levent Göktaş verdi" itirafının ardından Levent Göktaş hakkında gözaltı kararı çıkarılmış, ancak o kızının evinden firar etmişti. Bozkır getirilmeden tüm malvarlığını başkalarına devrettiği ortaya çıkan Levent Göktaş adına bugün Twitter'da hesap açıldı. Ardından da bomba açıklama ve tehditler geldi.

Silivri'ye ben değil, beni kullananlar girecek!

Levent Göktaş, bazı kişi, şirket ve gazetecileri etiketlediği 3 paylaşım yaptı. Göktaş'ın Silivri Cezaevi’nde çekilen bir fotoğrafını da ekleyerek “Ben oraya bir kere girdim! ikinci kere girmeyeceğim! Oraya girmesi gerekenler girecek! beni kullananlar girecek! Akşam 22.00’de buluşmak üzere” notu düşmesi dikkat çekti.

 Bu akşam saat 22:00'de açıklamaya başlıyorum

1-1959 yılında Niksar’da doğdum. 1980 yılında Kara Harp okulundan mezun oldum. 1995 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldum. 25 yıl TSK Özel Kuvvetlerde tim, tabur ve alay komutanlığı yaptım. 2005 yılında kıdemli albay rütbesinden emekli oldum.

2- 1992 yılında Azerbaycan, 1998-2001 yıllarında Suriye, 2000 yıllarında Kırgızistan’da ve 1993 ve 1997 yıllarında Irak’ta görev gereği bulundum. Çalışkan ve başarılı bir subaydım. Kırgın olduğum silah arkadaşlarım var. Kullanıldığım durumlar oldu. Hepsini yavaş yavaş açıklayacağım.”

Etiketler Gündem
Yorumlar