Anasayfa /  Magazin

Lady Gaga 'Joker'ın devam filminde Harley Quinn rolünde olacak!

Lady Gaga'nın 'Joker'ın devam filminde Joaquin Phoenix'in partneri Harley Quinn rolüne hayat verdiği kesinleşti. İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol Editör Mehmet Durna 08 Ağustos 2022 10:52

Lady Gaga'nın 'Joker'ın devam filminde Joaquin Phoenix'in partneri Harley Quinn rolüne hayat verdiği kesinleşti.

36 yaşındaki süperstarın, DC Comics yapımı 'Joker'ın müzikal tarzındaki devam filminde Joaquin Phoenix'in partneri Harley Quinn rolüne hayat verdiği kesinleşti. Perşembe günü Instagram'dan filmin bir fragmanını paylaşan ünlü yıldız, paylaşımın yanına da ikinci filmin adı ‘Joker: İki Kişilik Delilik’ yazısının yanı sıra filmin vizyon tarihi olan 4 Ekim 2024 notunu düştü.

'A Star is Born' ve 'House of Gucci' gibi gişe rekorları kıran filmlerde rol alarak oyunculukta da kendini ispatlayan ünlü şarkıcı, daha önce yaptığı bir açıklamada; aklında bir müzikal fikri olduğunu ve sinemada her zaman kadın hikayelerine öncelik vereceğini şu sözlerle ifade etmişti:

“Bir müzikal için aklımda bir fikir var ama bunu açıklamayacağım. Sanırım her zaman kadınların hikayelerini anlatacağım çünkü ben bir kadınım ve kadınların paylaşılacak çok hikayesi var. Kadınlar hem güçlüdür hem de savunmasızdır. Aynı anda hem savunmasız hem de güçlü olmak bence özel bir şey."

Yorumlar