Anasayfa /  Foto Galeri

Kylie Jenner cinsiyet değiştiren babasına makyaj yaptı

Dünyaca ünlü yıldız Kylie Jenner, 6 yıl önce cinsiyet değiştiren babası Caitlyn Jenner'a makyaj yaptı. Genç yıldız, videoda cinsiyet değiştirmesine rağmen Caitlyn'a baba demeye devam etmesi hakkında da konuştu.

Kylie Jenner cinsiyet değiştiren babasına makyaj yaptı - Sayfa 1

23 yaşında dünyanın en zengin ünlüleri arasında yer alan Kylie Jenner, her yaptığıyla gündem olmaya devam ediyor. Dünyanın en genç milyarderi unvanlı Kardashian/Jenner ailesinin en küçük üyesi Kylie Jenner, babası Caitlyn Jenner'a makyaj yaptı. Video ise Caitlyn Jenner'ın YouTube kanalında yayınlandı.

Kylie Jenner cinsiyet değiştiren babasına makyaj yaptı - Sayfa 2

Kylie’nin ‘sana baba dediğimde insanların kafası karışıyor’ sözlerine Caitlyn Jenner, “Cinsiyet değiştirmek hayatımda verdiğim en iyi karar. Ama her ne olursa olsun ben senin babanım.” dedi.

Kylie Jenner cinsiyet değiştiren babasına makyaj yaptı - Sayfa 3

Reality show yıldızı ve aynı zamanda kozmetik markası sahibi olan Jenner, 2015 yılında cinsiyet değiştiren babası Caitlyn ile yakın ilişkileri olduğunu söyleyerek, “Babam bizi çok iyi yetiştirdi.

Kylie Jenner cinsiyet değiştiren babasına makyaj yaptı - Sayfa 4

Hiçbir spor müsabakasını kaçırmazdık. Her gün bizi okula götürürdü. Okul, evimize 45 dakika mesafedeydi” şeklinde konuşmuştu.