Anasayfa /  Medya

Kutsal Damacana 4 çıktı mı? Kutsal Damacana 4 vizyon tarihi ne zaman?

Şafak Sezer'in seri filmlerinden olan ve oldukça sevilen Kutsal Damacana'nın 4. filmi izleyiciyle buluşacak. İşte Kutsal Damacana 4 vizyon tarihi...

Abone ol
Abone ol 19 Ocak 2023 16:30

Şafak Sezer'in seri filmlerinden olan ve oldukça sevilen Kutsal Damacana'nın 4. filmi izleyiciyle buluşacak. İşte Kutsal Damacana 4 vizyon tarihi...

Ünlü oyuncu ve yönetmen Şafak Sezer’in unutulmaz film serilerinden biri olan korku-komedi türündeki Kutsal Damacana, yeni filmiyle merak uyandırdı. Geçtiğimiz gün galası gerçekleşen Kutsal Damacana 4, sonunda seyirciyle buluşacak.

İlk filmi 2007'de vizyona giren Kutsal Damacana, 2010 senesinde Kutsal Damacana 2: İtmen, 2011 senesinde ise Kutsal Damacana 3 Dracoola filmleriyle ekranlara geldi. Serinin bütün filmleri büyük ilgiyle seyreldildi.

Kutsal Damacana 4 ne zaman çıkıyor?

Şafak Sezer'in korku-komedi türündeki filmi Kutsal Damacana 4, 20 Ocak 2023 Cuma günü (yarın) beyaz perdede izleyici ile buluşacak.

Kutsal Damacana 4 konusu
Yanlışlıkla papaz olan Fikret'in hikayesini anlatıyor. Fikret, yanlışlıkla girdiği papazlık yolunda kendisini tahmin edemeyeceği bir şekilde bulur. Beklenmedik bir şekilde Vatikan'a kadar yükselen Fikret, sonunda yurduna geri dönmeye karar verir.

Serinin son filminde, ABD korku filmi olan Annabelle'deki bebekten esinlenilmesi, izleyiciler tarafından büyük bir ilgi gördü.

Oyuncu kadrosu
Şafak Sezer
Ersin Korkut
Müjde Uzman
Nilgün Belgün
Onur Büyüktopçu
Ruhi Sarı
Erhan Yazıcıoğlu
Buket Dereoğlu

Yorumlar