Anasayfa /  Foto Galeri

Kuruluş Osman'da Osman Bey ve Yakup Bey arasındaki gerilim nasıl sonuçlanacak?

Atv ekranındaki beşinci sezonunda da reytinglerin zirvesinde yer alan ve izleyiciden büyük ilgi gören ‘Kuruluş Osman’ın 6 Aralık Çarşamba akşamı 20:00’de yayınlanacak olan 139. Bölümünde Osman Bey ve Yakup Bey arasındaki gerilim iyice tırmanırken, Gonca Hatun’un ve Küçük Cerkutay’ın durumu giderek ağırlaşır. Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? Tü ayrıntılar haberimizde

Kuruluş Osman'da Osman Bey ve Yakup Bey  arasındaki gerilim nasıl sonuçlanacak? - Sayfa 1

Kuruluş Osman'da Osman Bey ve Yakup Bey arasındaki gerilim nasıl sonuçlanacak?

Atv ekranındaki beşinci sezonunda da reytinglerin zirvesinde yer alan ve izleyiciden büyük ilgi gören ‘Kuruluş Osman’ın 6 Aralık Çarşamba akşamı 20:00’de yayınlanacak olan 139. Bölümünde Osman Bey ve Yakup Bey arasındaki gerilim iyice tırmanırken, Gonca Hatun’un ve Küçük Cerkutay’ın durumu giderek ağırlaşır. Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak?

Kuruluş Osman'da Osman Bey ve Yakup Bey  arasındaki gerilim nasıl sonuçlanacak? - Sayfa 2

Kuruluş Osaman 139.Bölümde neler olacak?

“BU HAK İLE BATILIN SAVAŞI!”

Osman Bey, Yakup Bey’leri Karacelâsun’dan kurtarmıştır. Osman Bey, Yakup Bey’e derdinin İslâm davası olduğunu ifade eder. Yakup Bey bu çıkış karşısında ne yapacaktır?

Kuruluş Osman'da Osman Bey ve Yakup Bey  arasındaki gerilim nasıl sonuçlanacak? - Sayfa 3

ORHAN BEY’İN VAZİFESİ!

Karacelasun intikamını almakta kararlıdır. Osman Bey’e karşı yeni bir planı vardır.  Osman Bey ise Orhan Bey’i vazifelendirir. Orhan Bey Karacelasun’u alt edebilecek midir?

Kuruluş Osman'da Osman Bey ve Yakup Bey  arasındaki gerilim nasıl sonuçlanacak? - Sayfa 4

GONCA’NIN DURUMU AĞIRLAŞIYOR

Gonca Hatun’un durumu iyice ağırlaşmıştır. Alaeddin, Mehmet şifayı bulmak için yola düşmüşlerdir. Bir yandan şifayı ararlarken karşılarına Haçlı askerleri çıkar. Mehmet ve Alaeddin şimdi ne yapacaktır? Yakup Bey, Gonca’nın durumundan haberdar olmuştur. Eğer ona bir şey olursa Moğol’dan da Kayı’dan da hesabını soracağını söyler.