Anasayfa /  Foto Galeri

Kuruluş Osman'da Osman Bey savaş ilan ediyor!

atv ekranındaki beşinci sezonunda da reytinglerin zirvesinde yer alan ve izleyiciden büyük ilgi gören ‘Kuruluş Osman’ın 21 Şubat Çarşamba akşamı 20:00’de yayınlanacak olan 149. Bölümünde Osman Bey; Taceddin Noyan’ı gafil avlarken, İmren Tegin’in hamlesi üzerine “Gayrı savaş vaktidir!” diyerek savaş ilan eder.

Kuruluş Osman'da Osman Bey savaş ilan ediyor! - Sayfa 1

Kuruluş Osman'da Osman Bey savaş ilan ediyor!

atv ekranındaki beşinci sezonunda da reytinglerin zirvesinde yer alan ve izleyiciden büyük ilgi gören ‘Kuruluş Osman’ın 21 Şubat Çarşamba akşamı 20:00’de yayınlanacak olan 149. Bölümünde Osman Bey; Taceddin Noyan’ı gafil avlarken, İmren Tegin’in hamlesi üzerine  “Gayrı savaş vaktidir!” diyerek savaş ilan eder.

Kuruluş Osman'da Osman Bey savaş ilan ediyor! - Sayfa 2

Kuruluş Osman 149.Bölüm de neler olacak?

OSMAN BEY, TACEDDİN NOYAN’I GAFİL AVLIYOR!

Osman Bey, Taceddin Noyan’ın ordusu hareket etmeden onları karargahta vurma kararı alır. Taceddin Noyan’ı otağında gafil avlayan Osman Bey cezasını keser. 

Kuruluş Osman'da Osman Bey savaş ilan ediyor! - Sayfa 3

ELÇİM HATUN VE ORHAN BEY ARASINDA NELER YAŞANACAK?

Efendize Elçim Hatun ve yengesi Ayça, Orhan Bey hakkında konuşurlar. Orhan Bey’in yiğitliğini öven Elçim Hatun’un gerçek hisleri nedir? Gündüz Bey, Osman Bey’e kayı birliğini sağlamak için bir toy yapmayı teklif eder. Orhan Bey ve Elçim Hatun’un evlenmesini ister. Osman Bey buna ne cevap verecektir? Orhan bir yanda Holofira varken bu teklife karşı nasıl bir tavır takınacaktır?

Kuruluş Osman'da Osman Bey savaş ilan ediyor! - Sayfa 4

ALAEDDİN BEY, GONCA’YI İYİLEŞTİREBİLECEK Mİ?

Alaeddin Bey vurulan Gonca Hatun’u Yenişehir Sarayı’na getirmeye çalışır. Alaeddin Bey kimseye görünmeden Gonca Hatun’u iyileştirebilecek midir?