Anasayfa /  Foto Galeri

Kuruluş Osman, Sadakatsiz kim birinci oldu? 9 Aralık Çarşamba reyting sonuçları

Çarşamba akşamı reyting yarışı kıran kırana geçmeye devam ediyor... Kanal D'nin yeni sezona damga vuran Sadakatsiz dizi ile atv'nin dev prodüksiyonlu yapımı Kuruluş Osman'ın zirve yarışı yine nefes kesti...

Kuruluş Osman, Sadakatsiz kim birinci oldu? 9 Aralık Çarşamba reyting sonuçları - Sayfa 1

9 Aralık Çarşamba akşamı reytinglerinde yine kıran kırana bir mücadele yaşandı. Kuruluş Osman Total'de ve ABC1'de ilk sırada yer alırken; AB'de ise ilk sırada Kanal D'nin Sadakatsiz dizisi yer aldı.

Kuruluş Osman, Sadakatsiz kim birinci oldu? 9 Aralık Çarşamba reyting sonuçları - Sayfa 2

Kuruluş Osman; Tüm Kişiler’de %13,97 izlenme oranı ve %28,00 izlenme payı 20+ABC1’de ise %13,90 izlenme oranı ve %26,57 izlenme payı elde ederek birinci oldu.

Kuruluş Osman, Sadakatsiz kim birinci oldu? 9 Aralık Çarşamba reyting sonuçları - Sayfa 3

Ekranların en çok izlenen dizisi ‘Kuruluş Osman’, büyük bir heyecanla takip edilen ve çok konuşulan 37’nci bölümüyle reytingin zirvesine yerleşti. Tüm Kişiler ve 20+ABC1 kategorisinde Çarşamba akşamının en çok izlenen yapımı oldu.

Kuruluş Osman, Sadakatsiz kim birinci oldu? 9 Aralık Çarşamba reyting sonuçları - Sayfa 4

#TürkünZaferi etiketiyle sosyal medyada ses getiren, gece boyu Türkiye ve dünya gündeminde yer alan Kuruluş Osman’ın 37’nci bölümünde Kulucahisar’ı fetheden Osman Bey, Yavlak Arslan’ın tuzağından kurtuldu ancak Flatyos, Osman Bey’i köşeye sıkıştırdı.