Anasayfa /  Foto Galeri

Kuruluş Osman dizisinde flaş ayrılık! Ünlü oyuncu diziye veda etti

Ekranların en çok izlenen dizisi ‘Kuruluş Osman’, iki haftalık aradan sonra nefesleri kesen bir bölümle çarşamba gününe damga vurdu. atv ekranındaki 78’inci bölümüyle reytinglerin ve sosyal medyanın zirvesinde yer alan ‘Kuruluş Osman’da ölümün eşiğinden dönen Osman Bey, Vezir Alemşah’ın elinden kurtuldu ancak bu kez Geyhatu tarafından yakalandı!

Kuruluş Osman dizisinde flaş ayrılık! Ünlü oyuncu diziye veda etti - Sayfa 1

Ekranların en çok izlenen dizisi ‘Kuruluş Osman’, iki haftalık aradan sonra nefesleri kesen bir bölümle Türkiye’yi ekran başına kilitledi.

Kuruluş Osman dizisinde flaş ayrılık! Ünlü oyuncu diziye veda etti - Sayfa 2

atv ekranındaki 78’inci bölümüyle reytinglerin ve sosyal medyanın zirvesinde yer alan ‘Kuruluş Osman’da ölümün eşiğinden dönen Osman Bey, Vezir Alemşah’ın elinden kurtuldu ancak bu kez Geyhatu tarafından yakalandı!

Kuruluş Osman dizisinde flaş ayrılık! Ünlü oyuncu diziye veda etti - Sayfa 3

#BizimDavamız etiketiyle sosyal medyada Türkiye ve dünya gündeminde yer alan ‘Kuruluş Osman’, Türkiye’yi ekran başına kilitledi ve reytinglerde açık ara en çok izlenen yapım oldu.

Kuruluş Osman dizisinde flaş ayrılık! Ünlü oyuncu diziye veda etti - Sayfa 4

‘Kuruluş Osman’, 78’inci bölümüyle Tüm Kişiler kategorisinde 11,62 reyting, 25,61 izlenme payı, AB kategorisinde 8,90 reyting, 20,90 izlenme payı, 20+ABC1 kategorisinde 11,90 reyting, 25,21 izlenme payı elde etti ve tüm kategorilerde birinci sırada yer aldı.