Anasayfa /  Foto Galeri

Kuruluş Osaman sezon açılışı nefesleri kesecek bölümle başlayacak! Anadolu’nun büyük kavgası!

Yeni hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu sezona bomba gibi girecek ‘Kuruluş Osman’ sezon açılışında nefesleri kesmeye hazırlanıyor. Atv ekranında yayınlanan dört sezonunda reytinglerin zirvesinden inmeyen ve seyirciden büyük ilgi gören ‘Kuruluş Osman’, beşinci sezonuna 4 Ekim Çarşamba akşamı 20.00’de ekrana gelecek 131. bölümüyle başlıyor.

Kuruluş Osaman sezon açılışı nefesleri kesecek bölümle başlayacak! Anadolu’nun büyük kavgası! - Sayfa 1

SEZON AÇILIŞI NEFESLERİ KESECEK ANADOLU’NUN VE UÇLAR’IN BÜYÜK KAVGASI!

atv ekranında yayınlanan dört sezonunda reytinglerin zirvesinden inmeyen ve seyirciden büyük ilgi gören ‘Kuruluş Osman’, beşinci sezonuna

4 Ekim Çarşamba akşamı 20.00’de ekrana gelecek 131. bölümüyle başlıyor.

Kuruluş Osaman sezon açılışı nefesleri kesecek bölümle başlayacak! Anadolu’nun büyük kavgası! - Sayfa 2

Yeni hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu sezona bomba gibi girecek ‘Kuruluş Osman’ sezon açılışında nefesleri kesmeye hazırlanıyor. Yayınlanan fragmanları ile tıklanma rekorları kıran, yeni karakterleri ile büyük merak uyandıran dizinin büyüyen hikayesinin yanı sıra çok konuşulacak yeniliklerinden biri de görkemli dekorları olacak.

Kuruluş Osaman sezon açılışı nefesleri kesecek bölümle başlayacak! Anadolu’nun büyük kavgası! - Sayfa 3

Kuruluş Osman 131.Bölümde neler olacak?

BAFEUS ZAFERİNİN ARDINDAN…

Bafeus Zaferi’nin üzerinden yıllar geçmiştir. Osman Bey’in evlatları büyümüş, bey olmuştur. Osman Bey ise Bursa ideali için fütühata devam etmektedir. Bu idealde Malhun Hatun her zaman Osman Bey’in yanındadır. Bursa’nın fethi için Osman Bey’in ilk hedefi hangi kale olacaktır?

Kuruluş Osaman sezon açılışı nefesleri kesecek bölümle başlayacak! Anadolu’nun büyük kavgası! - Sayfa 4

ANADOLU’NUN YENİ SULTANI KİM OLACAK?

Osman Bey fetih için hazırlık yaparken Konya’dan gelen haber saraya yıldırım gibi düşer. Sultan Mesud zehirlenmiştir. Ok yaydan çıkmıştır. Türk’ün Sultanı’nı seçmek için gayrı mücadele başlamıştır.