Anasayfa /  Foto Galeri

Kurban Bayramı'nda hava nasıl olacak? Meteoroloji'den il il sağanak ve sel uyarısı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 7 - 12 Temmuz haftalık hava tahmin raporunu yayımladı. Günlük planlarını yapan vatandaşlar hava durumuna göre faaliyetlerini planlıyor ve buna göre hazırlık yapıyorlar. Peki, MGM Meteoroloji Bayramda hava durumu nasıl? Bayramda yağmur var mı? Bayramda hava kaç derece? İşte, Bayramda hava durumu tahmin raporu ve merak edilen diğer detaylar…

Kurban Bayramı'nda hava nasıl olacak? Meteoroloji'den  il il sağanak ve sel uyarısı... - Sayfa 1

Kurban Bayramı’nın 9 gün olarak uzatılmasının ardından birçok yurttaş tatil planları yapmaya başladı. Kurban Bayramı’na sayılı günler kala memleketlerine ve tatil beldelerine gidecek olan vatandaşlar, bayramda havanın nasıl olacağını merak ediyor. İşte Kurban Bayramı’nda hava durumu..

Kurban Bayramı'nda hava nasıl olacak? Meteoroloji'den  il il sağanak ve sel uyarısı... - Sayfa 2

KURBAN BAYRAMI'NDA HAVA DURUMU NASIL OLACAK?
Bayramda tatil planı yapanlara bazı bölgeler için kötü haber geldi. Karadeniz ve Marmara Bölgesi'nde su taşkınlarına sebep olabilecek sağanak yağmur bekleniyor. Hava Akdeniz'de aşırı nemli, Ege'de ise fırtınalı olacak.

Kurban Bayramı'nda hava nasıl olacak? Meteoroloji'den  il il sağanak ve sel uyarısı... - Sayfa 3

BAYRAM TATİLİNDE İSTANBUL'DA HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) de Kurban Bayramı haftasını kapsayan değerlendirme raporunu yayımladı.

Sıcaklıkların ülke genelinde mevsim normallerinde seyredeceği belirtildi.

Bayramın ilk gününde Marmara, Kuzey Ege ve Batı Karadeniz Bölgesi'nde gök gürültülü sağanak bekleniyor. Yağışlar bayramın ikinci gününde de etkisini sürdürecek. İstanbul dahil olmak üzere özellikle Marmara Bölgesi'nde cumartesi akşam saatlerinden sonra kuvvetli yağış bekleniyor.

Kurban Bayramı'nda hava nasıl olacak? Meteoroloji'den  il il sağanak ve sel uyarısı... - Sayfa 4

Kurban Bayramı'nın ikinci günü (10 Temmuz Pazar), Marmara, Karadeniz, Ege, Orta ve Doğu Akdeniz'in kıyı kesimleri ve İç Anadolu'nun kuzeybatısında gök gürültülü sağanak bekleniyor. Kalan yerlerde güneşli ve parçalı bulutlu hava hakim olacak.