Anasayfa /  Foto Galeri

Kubilay Aka Çukur'dan ayrılıyor mu?

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'un merakla beklenen 123. yeni bölümünden çarpıcı bir fragman yayınlandı. Sezon sonunda final yapacak olan Çukur'un yeni bölümünde Celasun'un iple boğulduğu sahneler dikkat çekti. Peki Kubilay Aka Çukur'dan ayrılıyor mu?

Kubilay Aka Çukur'dan ayrılıyor mu? - Sayfa 1

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Nejat İşler, Damla Sönmez, Rıza Kocaoğlu, Burak Dakak ve Perihan Savaş gibi isimlerin yer aldığı Çukur dizisi 123. yeni bölümüyle 5 Nisan Pazartesi akşamı seyirci karşısına çıkacak. Amca ve Vartolu arasında geçen gerilim dolu konuşmanın dikkat çektiği Çukur'un yeni bölüm tanıtımında Yamaç, harekete geçiyor. Vartolu ve Yamaç'ın karşı karşıya geldiği anlarda heyecan doruğa ulaşırken, Celasun'a yapılan saldırı herkesi şoke ediyor.

Kubilay Aka Çukur'dan ayrılıyor mu? - Sayfa 2

CELASUN ÖLÜYOR MU?
Çukur'da uzun süredir rol alan Kubilay Aka'nın sezon bitmeden diziden ayrılacağı iddia edilmişti. Yaz aylarında yeni bir diziyle ekranlara dönecek olan Aka'nın canlandırdığı Celasun karakteri şok bir saldırıya uğruyor.

Kubilay Aka Çukur'dan ayrılıyor mu? - Sayfa 3

Yeni bölümde Celasun'un iple boğulduğu sahneler dikkat çekiyor.

Kubilay Aka Çukur'dan ayrılıyor mu? - Sayfa 4

ÇUKUR'DA NELER OLACAK?
Yamaç'a bir türlü engel olamayan Amca ve Vartolu arasında sonunda ipler gerilecek ve Vartolu, Yamaç'ı durdurmak için harekete geçecek.