Anasayfa /  Foto Galeri

Kripto para Gülben Ergen'i de vurdu: Tepe taklak olduk...

Son bir haftada tüm dünyada sert düşüş yaşayıp, hızla değer kaybeden kripto para yatırımlarından zarar ettiğini açıklayan şarkıcı Gülben Ergen, önceki gün Nişantaşı'ndaydı. Ergen, kripto paralardaki düşüşle ilgili, "Sormayın, tepetaklak olduk!" dedi

Kripto para Gülben Ergen'i de vurdu: Tepe taklak olduk... - Sayfa 1

Elon Musk’ı dinlediğini ve trend olduğu için kripto parayı denediğini belirten Gülben Ergen, “Burayla kumar oynanmaz, ben ne borsadan ne de kumardan anlamam” dedi.

Kripto para Gülben Ergen'i de vurdu: Tepe taklak olduk... - Sayfa 2

"AŞI SIRAMI BEKLİYORUM" 
Diş kontrolü için geldiği Nişantaşı’nda objektiflere yansıyan şarkıcı, aşı karşıtı olanları eleştirdi: İlk defa Nişantaşı’na geldim, diş doktoruma uğrayacağım. Hayat devam ediyor, İstanbul kırmızı alarm. Artık geçen seneden daha kötü durumdayız. Aşı olmamak gibi lüksleri var insanların, aşı seçebiliyorlar. Ben de aşı sırası bana gelsin diye bekliyorum. Tabii gideceğim aşıya hiç sormayacağım, tercih hakkı görmüyorum kendimde.

Kripto para Gülben Ergen'i de vurdu: Tepe taklak olduk... - Sayfa 3

"DÜŞTÜ, MORALİM BOZUK" 
Son dönemde yatırım yaptığı kripto paradan zarar etmesinin hatırlatılması üzerine Gülben Ergen, “Düştü çok moralim bozuk, sormayın” şeklinde konuştu.

Kripto para Gülben Ergen'i de vurdu: Tepe taklak olduk... - Sayfa 4

Ünlü şarkıcı, “Gitti giden. Küçük küçük kayıplar. İlle bir şey yatırım diye yapılmaz, zaten kazanmadığımız bir dönemdeyiz, neyin yatırımını yapacağız! Bunun dünyalı bir hareket olduğunu görmek çok önemli” ifadelerini kullandı.