Anasayfa /  Magazin

Kraliçe dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? Kraliçe nerede çekiliyor

Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan ve başrollerinde Burcu Özberk ile Gökhan Alkan'ın bulunduğu Kraliçe dizisi ilk bölümü ile ekrana geldi. Farklı konusu ile dikkatleri üzerine çeken Kraliçe dizisi izleyiceden tam not aldı. İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 25 Mart 2023 12:00

Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan ve başrollerinde Burcu Özberk ile Gökhan Alkan'ın bulunduğu Kraliçe dizisi ilk bölümü ile ekrana geldi. Farklı konusu ile dikkatleri üzerine çeken Kraliçe dizisi izleyiceden tam not aldı. İşte detaylar...

KRALİÇE DİZİSİ KONUSU NE?

Kraliçe, yaşamları bir günde alt üst olmuş bir ailenin "köklerine tutunarak yeniden var olma" hikayesidir.

Ülkenin en ünlü basketbolcularından biri olan Ateş'in isminin büyük bir skandala karışması ile eşi Deniz ile kurdukları hayat bir anda alt üst olur. Tüm ülkenin konuştuğu bu skandalın baş kahramanı olan Ateş ve Deniz henüz bu olayın etkisini atlatamamışken, Deniz İstanbul'a çok yakın bir sahil kasabası olan Kefken'deki yaşayan babasını da ani bir şekilde yitirir.

Aynı zamanda hem büyük bir aşkla bağlı olduğu kocasını, hem de büyük bir sevgi ile bağlı olduğu babasını yitiren Deniz, aralarında her daim çatışma yaşanan kız kardeşi Zeynep ve erkek kardeşi Ali ile babadan kalma aile yadigarı çiftlikte bir araya gelmek zorunda kalır. Babalarının cenazesinde bir araya gelen üç kardeş çiftlikte de işlerin pek yolunda olmadığını ve babasının ölmeden önce büyük problemler yaşadığını anlarlar.

Bir yandan kocası Ateş ve kızı Rüya ile olan, "mükemmel" olarak addedilen hayatını ve kocasına duyduğu büyük "aşk"ı kaybederken bir yandan da baba evinde yaşanan başka sorunlar ile yüz yüzedir Deniz…

Ateş ise "Deplasmanda escorta tecavüz skandalı!" ile çalkalanan bir takımın efsane kaptanı olarak, bir yandan masumiyetini diğer yandan da Deniz'in aşkını tekrardan kazanma mücadelesine girer.

Kızları Rüya ile kurdukları hayattan ve tutku ile aşık olduğu eşi Deniz'den vazgeçmeyecek olan Ateş, ailesini geri kazanmak ve Deniz'den ayrılmamak için her şeyi yapmayı göze almıştır.

Ne Deniz ve Ateş'in büyük aşkları, ne de aynı babadan kardeş olan Deniz, Zeynep ve Ali'nin geçmiş çatışmaları bitmeyecek, hayata sıfırdan başlama noktasına gelen bu ailenin her bir üyesi, kökleri ve kaderleri ile yüzleşerek kendilerini tekrardan var etmeye çalışacaklar…

KRALİÇE OYUNCULARI KİM?

Gökhan Alkan (Ateş),
Burcu Özberk (Deniz),
Selin Şekerci (Zeynep),
Özgün Karaman (Ali),
Ayşe Akın (Narin),
Serhat Parıl (Mahir),
Afra Karagöz (Duygu),
Gülşehri Mina Kekeç (Rüya),
Umut Kaplıca (Aslan),
Cihat Tamer (Galip),
Enes Koçak (Murat),
Ecenaz Üçer (Hande),
Ege Semih Erken (Efekan),
Melis Özçimen (Şahsene),
Caner Nalbanoğlu (Burak),
Merve Honca (Simay),
Ferhat Yılmaz (Kulüp Başkanı)

KRALİÇE DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kraliçe adlı dizi İstanbul'da çekiliyor. İstanbul'un Beşiktaş ve Galata ilçelerinde geçen konuların yanı sıra çekimlerin ara ara öteki ilçelere de yayılabileceği bekleniyor.

KRALİÇE DİZİSİ UYARLAMA MI? HANGİ DİZİDEN UYARLAMA?

Kraliçe dizisi yurt dışında ortalığı kasıp kavuran Queen Sugar adlı yapımdan uyarlanarak ekranlarımıza geldi. 2016 senesinde yayınlanmaya başlayan Queen Sugar ise 7. ve son sezonuyla seyirci karşısına çıkarak oldukça ses getirdi.

Yorumlar