Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

KPSS Şartı Olmadan Lise, ÖNLİSANS ve Lisans Mezunu Büro Memuru Alımı Yapılacak

Belediye Başkanlıkları yeni dönem başlamasıyla birlikte kadrolarında eksik olan personel alımı gerçekleştirecek.

Abone ol
Abone ol 04 Nisan 2019 20:19

Ankara, Samsun, Denizli ve Çanakkale'de alımlar yapılacak. Ankara için belediye Ankara Kazan Belediyesi, Samsun için iki ilan yayımlandı.

İki ilanda Samsun Canik Belediyesi birimleri tarafından yayımlandı. Denizli için yayımlanan ilan ise Denizli'nin Bekilli ilçesinde bulunan SYDV birimine yapılacak. Yayımlanan diğer ilan da Çanakkale Ayvacık Belediyesine bağlı Küçükkuyu belediye birimine yapılacak.

KONTENJAN DETAYLARI

Ankara Kazan Belediyesi tarafından 5 personel alımı olacağı alımların 1 Makam Şoförü 4 Büro Memuru alımı yapılacağı açıklandı. En az yüksekokul mezunu adaylar başvuru yapabilecek.

Denizli Bekilli SYDV tarafından yayımlanan personel alımında 1 Büro Personeli alımı yapılacağı açıklandı. Bu kadro için önlisans mezunu adayların başvuru yapabilecekleri açıklandı.

Çanakkale Ayvacık Belediyesi Küçükkuyu Birimlerine yapılacak alımlarda Destek Hizmetleri Personel alımı yapılacağı duyuruldu. Söz konusu alımlara en az lise mezunu adayların başvuruları kabul edilecek.

Samsun Canik Belediyesi tarafından yayımlanan birinci alımda 1 Büro Memuru alımı yapılacağı duyuruldu. En az lise mezunu adaylar başvuru yapabilecek.

Samsun Canik Belediyesi tarafından yayımlanan ikinci alımda 2 Büro Memuru alımı yapılacağı açıklandı. Yayımlanan bu alım ise lisans mezunu adayların başvuru yapabilecekler.

Üniversitelerin Maliye, İktisat ve Muhasebe bölümlerinden mezun adaylar başvuru yapabilecek.

BAŞVURU KOŞULLARI

Belediyeler tarafından yayımlanan Büro Memuru/ Büro Personeli/ Büro Elemanı kadrolarına başvuruda bulunacak adaylardan öğrenim şartı dışında çok fazla özel şart talep edilmiyor.

Adayların sağlamaları gereken genel koşullar bulunuyor. Bu koşullar ise şöyle:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Erkekler için askerlik durumu itibariyle; Askerlikle ilgisi bulunmamak, Askerlik çağına gelmemiş bulunmak, Askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak, 657 sayılı Kanunun 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak. Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması sonucunda, atanmaya engel bir durum bulunmamak.

BAŞVURULARIN NASIL YAPILACAK?

Belediyeler tarafından bu alımın tamamına başvurular şahsen yapılacak. Tüm belediyeler başvuru evrakları bildirdiler. Bu evrakları tamamlayan adaylar başvurularını belediyelere giderek teslim edecekler.


Yorumlar