Anasayfa /  Foto Galeri

Koronovirüs Avrupaya sıçradı! Virüsü 4 kıtaya yaydı kendi iyileşti...

İngiliz işadamı Steve Walsh, Singapur'da Corona'ya yakalandı. İyileştiğini sandı. Fransız Alpleri'nde tatil yaptı. Ülkesine dönünce de bardan çıkmadı. Yoga kursunu tamamladı. Tam 11 kişiye mikrop saçtıktan sonra Corona olduğu anlaşıldı.

Koronovirüs Avrupaya sıçradı! Virüsü 4 kıtaya yaydı kendi iyileşti... - Sayfa 1

İngiliz işadamı Steve Walsh, Singapur'da Corona'ya yakalandı. İyileştiğini sandı. Fransız Alpleri'nde tatil yaptı. Ülkesine dönünce de bardan çıkmadı. Yoga kursunu tamamladı. Tam 11 kişiye mikrop saçtıktan sonra Corona olduğu anlaşıldı.

Koronovirüs Avrupaya sıçradı! Virüsü 4 kıtaya yaydı kendi iyileşti... - Sayfa 2

Steve Walsh'ın kurbanları arasında Alpler'deki kayak merkezinin sahibi Bob-Catriona Saynor ile 9 yaşındaki çocukları da var. İngiliz gazeteleri, karantinaya alınan Steve Walsh için "O bir süper bulaştırıcı" diye yazdı.

Koronovirüs Avrupaya sıçradı! Virüsü 4 kıtaya yaydı kendi iyileşti... - Sayfa 3

CORONAYA DEMİR ATTI
Wuhan'dan dünyaya yayılan coronavirüs, milyarderler gemisini de etkiledi. Şimdilik 132 hasta bulunan 3 bin 700 yolculu Diamond Princess adlı cruise gemisi, Japonya'da kaderine terk edildi.

Dünya, coronavirüs yüzünden büyük tehdit altında kaldı. Wuhan'da ortaya çıkan ve 25 ülkeye yayılan hastalık nedeniyle 1018 kişi hayatını kaybetti. Resmi rakamlara göre 43 bin kişinin virüsten etkilendiği belirtildi. İngiliz medyasına göre, bu sayının 200 bini geçtiği belirtildi.

Koronovirüs Avrupaya sıçradı! Virüsü 4 kıtaya yaydı kendi iyileşti... - Sayfa 4

Japonya'da günlerdir karantina altında olan "Diamond Princess" isimli cruise gemisinden feryatlar yükseldi. 3 bin 700 yolculu gemide hastalığın yayıldığı belirtildi. 135 kişinin virüs kaptığı öğrenildi. Yardım isteyen çalışanlar, gemiyi terk edememeleri nedeniyle enfeksiyon riski altında olduklarını iddia etti.