Anasayfa /  Foto Galeri

Koronayı yeniyorlar ama kalplerine yenik düşüyorlar! İlaçlarla ilgili komplo teorileri...

Tüm dünyada bir buçuk milyon insanın ölümüne yol açan koronavirüs için aşı çalışmalarında sona yaklaşıldı. Koronavirüs tedavisinde kullanılan ilaçlarla ilgili tartışmalar ise sürüyor. Koronayı yenip kalp krizi geçirenlerin sayısı, bu ilaçlarla ilgili komplo teorilerinin artmasına neden oldu.

Koronayı yeniyorlar ama kalplerine yenik düşüyorlar! İlaçlarla ilgili komplo teorileri... - Sayfa 1

Koronavirüs salgını ülkemizde ve dünyada etkisini göstermeye devam ediyor. Kovid-19 hastalığını evde hafif geçirenler evde ilaç tedavisi görüyor. Ancak son zamanlarda virüsü yenen hastaların kalp krizinden ölmesi yeni bir tartışma başlattı.

Koronayı yeniyorlar ama kalplerine yenik düşüyorlar! İlaçlarla ilgili komplo teorileri... - Sayfa 2

Uzmanlar, koronavirüsün kanda pıhtılaşmaya neden olduğunu ve pıhtının kalp krizine neden olabileceğini belirtiyor. Ancak son dönemde üst üste medyaya yansıyan birçok olayda koronavirüsü yenen kişilerin kısa bir süre sonra kalp krizinden hayatını kaybetmesi tedavi sürecinde kullanılan ilaçlarla ilgili komplo teorilerini yeniden gündeme getirdi. İşte son günlerde virüsü yenip kalplerine yenik düşen bazı hastalar.

Koronayı yeniyorlar ama kalplerine yenik düşüyorlar! İlaçlarla ilgili komplo teorileri... - Sayfa 3

Prof. Dr. İlker Küçük kalbine yenik düşerek hayatını kaybetti

Bursa Uludağ Üniversitesi'nde görev yapan Prof. Dr. İlker Küçük(47), bir süre önce corona virüsüne yakalandı. Hastahanede tedavi görerek corona virüsünü yendi ve taburcu oldu. Uludağ Üniversitesi Fen Fakültesi Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nil Küçük'ün eşi ve bir çocuk babası Küçük, kalbine yenik düşerek hayatını kaybetti.

Koronayı yeniyorlar ama kalplerine yenik düşüyorlar! İlaçlarla ilgili komplo teorileri... - Sayfa 4

Ertan Küpçü

Adapazarı'nın tanınmış iş insanlarından 49 yaşındaki Ertan Küpçü, bir süre önce koronavirüse yakalanmıştı. Koronavirüsü yenerek hastanedeki tedavisini tamamlayan Küpçü, evinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.