Anasayfa /  Foto Galeri

Koronavirüste İkinci dalganın arkasından cinsel ilişki skandalı çıktı!

Nisan ayında salgını kontrol altına alan Avustralya’da, Haziran ayı başında yeni corona virüs vakalarının tespit edilmesinin ardından yapılan incelemede, ikinci dalganın sebebinin bir cinsel ilişki skandalı olduğu ortaya çıktı. İşte tüm detaylar...

Koronavirüste İkinci dalganın arkasından cinsel ilişki skandalı çıktı! - Sayfa 1

Dünya corona virüsün henüz ilk aşamasını kontrol altına alamamışken, bazı ülkeler ikinci dalgayla boğuşmaya başladı. Bu ülkelerden biri de Avustralya.

Koronavirüste İkinci dalganın arkasından cinsel ilişki skandalı çıktı! - Sayfa 2

Avustralya'nın Melbourne kentindeki yeni tip corona virüs (Covid-19) vakalarındaki artışın sürmesi üzerine virüsün yoğun olarak görüldüğü semtlerde yaklaşık bir ay sürecek geçerli nedenler dışında sokağa çıkma yasağı başladı.

Koronavirüste İkinci dalganın arkasından cinsel ilişki skandalı çıktı! - Sayfa 3

Ülkenin en kalabalık ikinci eyaleti olan Victoria eyalet hükümeti tarafından hazırlanan ve bugünden itibaren yürürlüğe giren Covid-19 yasakları uyarınca Melbourne'de posta kodlarıyla "sıcak bölgeler" tanımlandı.

Koronavirüste İkinci dalganın arkasından cinsel ilişki skandalı çıktı! - Sayfa 4

Bu semtlerde "egzersiz ve tedaviye gitmek, okula veya işe gitmek, yakınlarının bakımıyla ilgili sorumluluklarını yerine getirmek, yiyecek ve diğer temel ihtiyaç malzemeleri satın almak" dışında evden çıkılması yasaklandı.