Anasayfa /  Foto Galeri

Korona virüsünden dolayı dünyayı şoke eden intihar vakaları!

Korona virüs nedeniyle yaşanan ölümlere intihar vakaları da eklenmeye başlandı. Önce İtalya'da korona virüse yakalanan Daniela Trezzi adlı hemşire, korona virüse yakalandığını öğrenmesinin ardından intihar etti.19 yaşındaki genç kadın, korona virüs nedeniyle intihar ederek yaşamına son verdi. İngiltere Norfolk'da yaşayan Emily Owen, hayatını altüst eden korona virüsün psikolojik etkilerine dayanamadı...

Korona virüsünden dolayı dünyayı şoke eden intihar vakaları! - Sayfa 1

Korona virüs nedeniyle yaşanan ölümlere intihar vakaları da eklenmeye başlandı. Önce İtalya'da korona virüse yakalanan Daniela Trezzi adlı hemşire, korona virüse yakalandığını öğrenmesinin ardından intihar etti.

Korona virüsünden dolayı dünyayı şoke eden intihar vakaları! - Sayfa 2

Son haber ise İngiltere'den geldi. Henüz 19 yaşında olan Emily Owen isimli genç kadın, korona virüsün ardından girdiği bunalım sonucunda hayatına son verdi.

Korona virüsünden dolayı dünyayı şoke eden intihar vakaları! - Sayfa 3

Garsonluk yaparak hayatını idame ettiren Emily, virüsün etkilerinin İngiltere'de de görülmesinin ardından eve kapandı. Emily bu süreçte piskolojik olarak çöküntü yaşadı.

Korona virüsünden dolayı dünyayı şoke eden intihar vakaları! - Sayfa 4

18 Mart'ta kritik durumda bulunan Emily hemen hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Acılı ailesi, kızlarının yaşadıklarını anlatarak uyarılarda bulundu.İngiliz haber sitelerine göre Emily izolasyon sürecinden çok etkilendi. Karantina sürecinin birçok insanın hayatına mal olacağını düşünen Emily, her geçen gün kötüye gitti.