Anasayfa /  Güncel /  3 sayfa-cinayet-kaza

Konserde acı olay: 15 yaşındaki Enes hayatını kaybetti

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde düzenlenen Tarım ve Kültür Festivali'nde, konser alanında meydana gelen bıçaklı kavgada yaralanan 15 yaşındaki Enes Şipal, hastaneye kaldırıldı ancak hayatını kaybetti. Olayın detaylarına dair daha fazla bilgi verilmedi.

Abone ol
Abone ol 28 Ağustos 2023 14:58

Dün gece saat 23.00 civarında, Sarayköy ilçesinin Buldan Caddesi'nde yaşanan olay, Tarım ve Kültür Festivali'nin konser alanında meydana geldi. Festival etkinliği sırasında, henüz belirlenemeyen bir sebeple iki farklı grup arasında başlayan tartışma, zamanla şiddetli bir kavgaya dönüştü. Kavganın içerisinde Enes Şipal adındaki 15 yaşındaki genç, göğsünden bıçakla yaralandı.

Olaya şahit olanlar hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri hızla olay yerine gelerek yaralı Enes Şipal'i Sarayköy Devlet Hastanesi'ne taşıdı. Ancak tüm müdahalelere rağmen genç kurtarılamadı.

Yaşanan bu üzücü olayın ardından polis ekipleri soruşturma başlattı ve kavgaya karışan şahısların tespiti ve yakalanması için çalışmalarına başladı. Olayın nedenleri ve detayları hakkında henüz daha fazla bilgi bulunmuyor.

Yorumlar