Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Koç Holding personel alımı yapacak !

Koç Holding Türkiye geneli yayımlamış olduğu iş ilanları neticesinde çok sayıda personel alımı yaptığını duyurdu. Peki pozisyonlar nelerdir, adaylar nasıl müracaat edebilir?

Abone ol
Abone ol 10 Mart 2020 23:54

Ülkemizin en büyük firmaları arsında yer alan Koç Holding sahibi olduğu şirketler topluluğunun büyüme oranlarının artırılması yurt içi ve yurt dışı satışların yükselmesi için çalışmalarını sürdürmeye devam ederken kurmuş olduğu personel ekibin de geliştirmeye devam etmektedir. Buna göre Koç Holding aralıklarla şirketler topluluğu için personel alımları gerçekleştirirken yeni ilanlarını resmi kariyer sayfası üzerinden duyurmaktadır. Yeni yayımlanan ilanlar ile personel alımı yaptığı öğrenilen Koç Holding hangi pozisyonlar için personel alımı yapıyor?

Personel Alınan Kadrolar

Koç Holding'in ilanlarına bakıldığında Direkt Satış Yetkilisi, Dönemsel Üretim Operatörü, Elektrik Bakım Operatörü, Gişe Yetkilisi - Dönemsel, Fırın Satış Temsilcisi - Levent Akademi Divan, Santral Görevlisi, Misafir İlişkileri Görevlisi, Sistem Mühendisi ' Ses Sistemleri ', Depo Görevlisi, Çalışan İlişkileri ve Bordro Uzmanı, Müşteri İletişim Merkezi Yetkilisi, Tıbbi Sekreter (Vardiyalı), Muhasebe Yöneticisi, Muhasebe Uzman Yardımcısı, Yazılım Geliştirme Stajyeri vb. gibi pozisyonlar başta olmak üzere farklı farklı pozisyonlar için personel alımı yapmaktadır. Peki Koç Holding ilanlarına nasıl müracaat edilir?

Nasıl Başvurulur?

Koç Holding'in personel alımı ilanlarına müracaat etmek isteyen adayların hemen aşağıda yer alan linki kopyalayarak tarayıcılarının url bölümüne yapıştırması ve başvurularını da tamamlaması gerekmektedir. Başvurular ilgili siteden yapılmakta olup adayların müracaat etmeden önce kesinlikle niteliklere bakmı ve niteliklerinin uyum sağladığı pozisyonlar için müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir.

//www.kockariyer.com/is-ilanlari

Yorumlar