Anasayfa /  Foto Galeri

Kızını alıp üvey oğluyla kaçmıştı! Herkesi çıldırtan Müge Anlı yayını ihbar kabul edildi!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, geçtiğimiz günlerde yine şaşırtıcı bir olaya ev sahipliği yaptı. Programda, başvuran Umut Yetik'in ortaya attığı iddia, sosyal medyada ve kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Yetik, 19 yaşındaki oğluyla 29 yaşındaki eşi Tuğçe Akpençe'nin yasak bir ilişki yaşadığını ve küçük kızları Melodi ile birlikte kaçtıklarını söylemişti. Programın 23 Nisan tarihli yayınında kaçak üvey anne, eşiyle yüzleşmek için canlı yayına geldi.

Kızını alıp üvey oğluyla kaçmıştı! Herkesi çıldırtan Müge Anlı yayını ihbar kabul edildi! - Sayfa 1

Kızını alıp üvey oğluyla kaçmıştı! Herkesi çıldırtan Müge Anlı yayını ihbar kabul edildi!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, geçtiğimiz günlerde yine şaşırtıcı bir olaya ev sahipliği yaptı. Programda, başvuran Umut Yetik'in ortaya attığı iddia, sosyal medyada ve kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Yetik, 19 yaşındaki oğluyla 29 yaşındaki eşi Tuğçe Akpençe'nin yasak bir ilişki yaşadığını ve küçük kızları Melodi ile birlikte kaçtıklarını söylemişti. Programın 23 Nisan tarihli yayınında kaçak üvey anne, eşiyle yüzleşmek için canlı yayına geldi. İşte olayın detayları...


.

Kızını alıp üvey oğluyla kaçmıştı! Herkesi çıldırtan Müge Anlı yayını ihbar kabul edildi! - Sayfa 2

Müge Anlı'nın sunumuyla ekranlara gelen Tatlı Sert programında şaşırtıcı bir olay yaşandı. 29 yaşındaki bir kadın, 19 yaşındaki üvey oğluyla kaçtığını canlı yayında itiraf etti.

Umut Bey ve annesi Nagihan Hanım konuk oldu. Umut Bey, kendisinden 8 yaşında küçük bir kızı olan karısının 19 yaşındaki oğlu ile evden kaçtığını söyledi.

Yetik, kağıt üstünde boşandığı ikinci eşinin, ilk evliliğinden olan oğlu Mustafa ile kaçtığı ve yanlarında 8 yaşındaki kızları Melodi Naz'ı götürdüğünü söyledi. Evlendiğinde oğlunun 9 yaşında oğlunu belirten Yetik, tek derdinin 8 yaşındaki kızının velayetini almak olduğunu dile getirdi.

Kızını alıp üvey oğluyla kaçmıştı! Herkesi çıldırtan Müge Anlı yayını ihbar kabul edildi! - Sayfa 3

"BENİM TORUNUMUMU DOĞURACAK"

Gözyaşlarına boğulan Yetik; "Bunlar tezgahı 1 yıl önceden planlamışlar. Tuğçe beni boşanmaya ikna etti. boşanırsak bir kozmetik dükkanı açarız, kadın yardımlarından faydalanırız deyip beni boşanmaya ikna etti. Biz sadece kağıt üzerinde boşandık, böyle bir şey aklıma gelmeyeceği için çocuğun velayeti anneye verildi. Kendi ağızlarıyla 10 aydır birlikte olduklarını itiraf ettiler. Bu kadın bu şahıstan hamile kalsa benim torunumumu doğuracak." dedi.

Kızını alıp üvey oğluyla kaçmıştı! Herkesi çıldırtan Müge Anlı yayını ihbar kabul edildi! - Sayfa 4

KUMPAS KURDULAR

Umut Yetik, boşandığı eşi ve oğlunun kendisine kumpas kurduğunu iddia etti. Yetik, "Bana bir kumpas kurup kaçtılar. 30 Mart gecesi oğlum ısrarla bana kuaför müşterimizin aradığını, ısrarla oraya gitmemiz gerektiğini söylediler. Araç geldi, araca bindim, 15 dakika sonra jandarma ekipleri aracı durdular, çantamdan birkaç yasaklı madde çıktı. İfademi verdikten sonra beni serbest bıraktılar.