Anasayfa /  Medya

Kırmızı Kamyon neden yok? Kırmızı Kamyon yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Kırmızı Kamyon neden yok? Kırmızı Kamyon yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Kırmızı Kamyon 2. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta ilk bölüm ile Çarşamba akşamı Show TV ekranında izleyici ile buluşan Kırmızı Kamyon dizisi Show TV yayın akışında yer almıyor. Peki Kırmızı Kamyon dizisi yeni bölüm ne zaman ekrana gelecek?

Abone ol
Abone ol 16 Nisan 2021 05:14

Kırmızı Kamyon neden yok? Kırmızı Kamyon yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Show TV'nin iddialı dizisi Kırmızı Kamyon 2. bölüm ile ekrana gelmesi bekleniyordu. Başrollerinde ; Görkem Sevindik, Nilay Deniz, Ushan Çakır, Fatih Al, Tuğçe Altuğ gibi isimlerin yer aldığı Kırmızı Kamyon dizisi Show TV yayın akışında yer almıyor. Dizinin ilk bölümünü izleyen ve beğenen izleyiciler Kırmızı Kamyon dizisi 2. yeni bölüm neden yok, yeni bölüm ne zaman ekrana gelecek sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte Kırmızı Kamyon dizisi hakkında merak edilenler.

Kırmızı Kamyon dizisi hakkında Show TV'den sürpriz bir açıklama geldi. Kanal tarafından yapılan açıklamada Kırmızı Kamyon dizisinin yeni bölümleri ile Haziran ayı'ndan itibaren yeniden ekrana geleceği açıklaması yapıldı.

Mart ayının sonlarına doğru çıkan dizide ünlü isimler yer alırken dizi çekimler koronavirüs salgını sebebiyle durdurulduğu açıklandı. Birçok izleyicisi dizinin neden yayınlanmadığını merak ederken dizi yapımcısından açıklama geldi. İtfaiye çalışanlarının zorlu hayatını anlatan macera dolu dizi aksiyonlu çekimlerine haziran ayı gibi tekrar başlayacak.  Kırmızı Kamyon dizisi yeni bölümleri ile Haziran ayında izleyicisi ile tekrardan buluşacak.

 

Yorumlar