Anasayfa /  Spor

Kırkpınar Yağlı Güreşleri ne zaman ve hangi kanalda?

Kırkpınar Yağlı Güreşleri, köklü bir geçmişe sahip olup Türk kültüründe önemli bir yer tutmaktadır. 662. kez düzenlenecek olan bu geleneksel etkinlik, yoğun bir ilgiyle karşılanmakta ve bu yıl toplamda 3 milyon lira değerinde ödül dağıtılacak. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ni canlı izlemek isteyen spor tutkunları, ata sporumuzu hangi kanalda ve ne zaman yayınlanacağını merak ediyor.

Abone ol
Abone ol Editör berkan 08 Temmuz 2023 15:41

Türk milletinin köklü spor geleneği olan yağlı güreş, Edirne'de 662. kez gerçekleşecek olan Kırkpınar adlı etkinlikle bir kez daha sahne alacak. Kırkpınar Yağlı Güreşleri, dünya tarihinin en uzun soluklu organizasyonları arasında yer alırken, Türkiye'nin 'başpehlivanı'nın belirleneceği önemli bir mücadeleye ev sahipliği yapacak. Sporseverlerin arama motorlarında yoğun ilgi gösterdiği Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacağı gibi soruların cevaplarını derledik. İşte, merak edilenlerin tüm detayları...

Kırkpınar Yağlı Güreşleri ne zaman?

662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri, 7-9 Temmuz 2023 tarihleri arasında canlı yayınla TRT Spor'da izleyicilerle buluşacak. Er Meydanı'nda güreşler 7 Temmuz Cuma günü saat 09.00'da başlayacak.

2023 KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar