Anasayfa /  Medya

Kim Milyoner Olmak İster'e Rabia 1 milyonluk soru açtırdı! İşte 1 milyonluk soru ve cevabı

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında geçen hafta 1 milyonluk soruya kadar gelen yarışmacı Rabia Birsen Göğercin ülkede en çok konuşulan kişi olmuştu. Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında bu hafta Rabia Birsen Göğercin 1 milyonluk soruyu açtırmaya hak kazandı. İşte 1 milyonluk soru ve cevabı

Abone ol
Abone ol 10 Eylül 2023 21:21

Kim Milyoner Olmak İster'e Rabia 1 milyonluk soru açtırdı! İşte 1 milyonluk soru ve cevabı

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında geçen hafta 1 milyonluk soruya kadar gelen yarışmacı Rabia Birsen Göğercin ülkede en çok konuşulan kişi olmuştu.

Gazi Üniversitesi Biyoloji Bölümü mezunu 24 yaşındaki yarışmacı Rabia Birsen Göğercin ATV'de ekrana gelen son bölümde 400 bin TL'lik soruyu da doğru bilerek 1 milyonluk soruyu açtırmaya hak kazandı. 1 milyonluk soru açılmadan önce yarışmacı Rabia Birsen Göğercin ve Kenan İmirzalıoğlu konuşma gerçekleştirdi. Rabia Birsen Göğercin'in 'Ben kendi kolum için değil, babamın üzülmesine üzüldüm daha çok' demesi üzerine Kenan İmirzalıoğlu gözyaşlarını tutamadı.

1 haftalık süre zarfında bilgilere tekrar baktığını söyleyen 24 yaşındaki yarışmacı, "Örnek soru yok. 4 tane ya da 5 tane. Hiçbir fikrim yok. Ne geleceğine dair hiçbir fikrim yok. Umarım bildiğim yerden gelir" açıklamasında bulundu.

 İŞTE 1 MİLYONLUK SORU

 

Rabia Birsen Göğercin daha sonra 1 milyonluk soruyu açtırdı. Soru şu oldu: Türkiye'deki 81 ilin adında bu dört harften hangisi diğer üçünden daha az bulunur? Şıklar ise şöyle sıralandı: 

A:Ş

B:V

C:G

D:H

Doğru cevap:  V

Kim Milyoner Olmak İster'e Rabia 1 milyonluk soruyu doğruyu cevaplyan Rabia Birsen Göğercin 1 milyon ikramiyeyiyi kazandı.

İŞTE İLLER LİSTESİ

 

Yorumlar