Anasayfa /  Güncel

Kim Milyoner Olmak İster'de Filistin sorusu için konuşan Kenan İmirzalıoğlu geceye damga vurdu

Kenan İmirzalıoğlu'nun başarılı sunumuyla ATV'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışması yeni bölümünde Kenan İmirzalıoğlu, Türkiye’yi duygulandıran sorunun ardından Gazze’de yaşananlar üzerine konuştu! İsrail'in işgal ettiği Filistin toprakları koy alan sorunun sonuda konuşan Kenan İmirzalıoğlu herkesin duygularına tercüman oldu!

Abone ol
Abone ol 06 Kasım 2023 02:28

Kenan İmirzalıoğlu'nun başarılı sunumuyla ATV'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışması yeni bölümünde yarışmacı Eyüp İşler'e yöneltilen 1 milyon değerindeki " İsrail'in işgal ettiği Filistin topraklarında Filistin bayrağı ve renklerini yasaklaması sonrası, hangisi protesto sembolü haline gelmiş ve bir dönem sokakta onu taşıyanlar tutuklanmıştır?" sorusu ise Kim Milyoner Olmak İster'e adeta damga vurdu

Soru üzerine Filistin'de yaşananlara ilişkin duygularını aktaran Kenan İmirzalıoğlu, "İnşallah o topraklara barış gelir, oradaki sivil insanların ölümü son bulur. Şu sivillerin ölmesi hepimizin içini acıtıyor. Gazze'deki sivilleri, bütün dünya bir gözünü kapatarak, bir kulağını tıkayarak izliyor. Gerçekten haklının yanında olmuyorlar. İnşallah kendini büyük gören ülkeler, insani vicdani bir şekilde son bulur. Oradaki insanlar için dua ediyoruz." şeklinde konuştu.

Soru: "İsrail'in işgal ettiği Filistin topraklarında Filistin bayrağı ve renklerini yasaklaması sonrası, hangisi protesto sembolü haline gelmiş ve bir dönem sokakta onu taşıyanlar tutuklanmıştır?"

Şıklarda ise,

A) Hulk posteri

B) Karpuz dilimi

C) Kırmızı karanfil

D) Sedir ağacı dalı

cevapları yer aldı.

Yarışmacı soruya B) Karpuz dilimi yanıtını verdi. Soruyu doğru cevaplayan yarışmacı, büyük öldül 5 milyon TL değerindeki soruyu açtırmaya hak kazandı.

 

Yorumlar