Anasayfa /  Popüler  /  Kim kimdir

Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan kimdir, kaç yaşında?

Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan kimdir, kaç yaşında sorusu araştırılıyor. Aslıhan Doğan’ın Instagram hesabı merak ediliyor. Aslıhan Doğan, hamileliğinde 8,5 ayı geride bıraktı. Geçtiğimiz günlerde Doğan, eşi Arda Turan ile birlikte Cenk Öztanık - Ecem Kazancı çiftinin düğün törenine katıldı. Vatandaşlar Arda Turan’ın magazin gündeminde yer almasının ardından eşi Aslıhan Doğan Turan ile ilgili bilgileri araştırmaya başladılar. Aslıhan Doğan, 4 Aralık 1985 tarihinde dünyaya gelmiştir. İş insanı Sabri Doğan'ın kızı olan Aslıhan Doğan, Arda Turan ile olan birlikteliği ile uzun bir süre konuşulan isim olmuştur. Milli futbolcu Arda Turan'dan önce Hakan Kosif ile ilişki yaşadığı bilinen Aslıhan Doğan, Umut Evirgen'in ise eski sevgilisidir. Arda Turan, 2.5 yıllık sevgilisi Aslıhan Doğan’la dün evlendi. Afrin harekâtında şehit düşen askerlerimize çok üzüldüğünü belirterek, “Savaş varken düğün olmaz” diyen futbolcu evinde Mart ayında sade bir törenle nikâh defterine imza attı. Başakşehirli futbolcu Emre Belözoğlu ve Arda’nın kardeşi Okan Turan siteye erken giriş yapan isimlerden oldu. Aslıhan Doğan, annesi Güler Doğan’ın kullandığı araçla giriş yaptı. Doğan’ın saç ve makyajını yaptırıp geldiği hatta saçına taşlı yülü gelin tokası taktığı dikkatlerden kaçmadı.

Abone ol
Abone ol 10 Ekim 2018 17:26

Aslıhan Doğan kimdir sorusu araştırılıyor. Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan kimdir, kaç yaşında? Arda Turan ile Mart ayın nikah masasına oturan Doğan’ın hayatı ile ilgili bilgiler araştırılıyor. . Aslıhan Doğan, hamileliğinde 8,5 ayı geride bıraktı. Geçtiğimiz günlerde Doğan, eşi Arda Turan ile birlikte Cenk Öztanık - Ecem Kazancı çiftinin düğün törenine katıldı. Vatandaşlar Arda Turan’ın magazin gündeminde yer almasının ardından eşi Aslıhan Doğan Turan ile ilgili bilgileri araştırmaya başladılar. Aslıhan Doğan, 4 Aralık 1985 tarihinde dünyaya gelmiştir. İş insanı Sabri Doğan'ın kızı olan Aslıhan Doğan, Arda Turan ile olan birlikteliği ile uzun bir süre konuşulan isim olmuştur. Milli futbolcu Arda Turan'dan önce Hakan Kosif ile ilişki yaşadığı bilinen Aslıhan Doğan, Umut Evirgen'in ise eski sevgilisidir. Arda Turan, 2.5 yıllık sevgilisi Aslıhan Doğan’la dün evlendi. Afrin harekâtında şehit düşen askerlerimize çok üzüldüğünü belirterek, “Savaş varken düğün olmaz” diyen futbolcu evinde Mart ayında sade bir törenle nikâh defterine imza attı. Başakşehirli futbolcu Emre Belözoğlu ve Arda’nın kardeşi Okan Turan siteye erken giriş yapan isimlerden oldu. Aslıhan Doğan, annesi Güler Doğan’ın kullandığı araçla giriş yapmıştı. Doğan’ın saç ve makyajını yaptırıp geldiği hatta saçına taşlı yülü gelin tokası taktığı dikkatlerden kaçmamıştı.

ASLIHAN DOĞAN KİMDİR?

Aslıhan Doğan, 4 Aralık 1985 tarihinde dünyaya gelmiştir. İş insanı Sabri Doğan'ın kızı olan Aslıhan Doğan, Arda Turan ile olan birlikteliği ile uzun bir süre konuşulan isim olmuştur. Milli futbolcu Arda Turan'dan önce Hakan Kosif ile ilişki yaşadığı bilinen Aslıhan Doğan, Umut Evirgen'in ise eski sevgilisidir.

ASLIHAN DOĞAN NE İŞ YAPIYOR, AİLESİ KİM?

Arda Turan ile evlenen Aslıhan Doğan, 1985 doğumludur. Babası iş adamı Sabri Doğan'dır. İsmini ilk olarak Hasan Kosif ile yaşadığı birliktelikle duyuran Aslıhan Doğan, Kosif ile kısa süreli bir birliktelik yaşamıştı.

ARDA TURAN KİMDİR?

Kova burcu olan Arda Turan, 2000 yılında Galatasaray altyapısında yer almıştır. 2004-2005 sezonunda Galatasaray ana kadrosuna giren futbolcu, tecrübesizlikten kaynaklı olarak Manisaspor'a kiralanmıştır. Manisaspor'da büyük yükseliş gösteren Arda Turan bir sonraki sezon Galatasaray'a geri dönmüştür.

2011 Ağustos ayında Atletico Madrid'le 4 yıllık sözleşme imzalamıştır. Galatasaray bu transferden 12 Milyon Euro bonservis bedeli almıştır. Sözleşmede, "Atletico Madrid, UEFA Avrupa Ligi'ne kalırsa 500 bin, Şampiyonlar Ligi'ne kalırsa 1 milyon euro ekstra ödeme yapacaktır" maddesi de yer almaktadır.

7 Temmuz 2015 tarihinde 34 milyon Euro (7 milyon başarı bonusları dahil) bonservis bedeli karşılığında İspanyol takımı Barcelona'ya 5 yıllığına transfer oldu. Rüştü Reçber'den sonra Barcelona forması giyecek ikinci Türk futbolcu oldu.

Şu anda Başakşehirspor’da oynuyor.

ARDA TURAN OYNADIĞI FUTBOL KULÜPLERİ

– Altıntepsi Makelspor

– Galatasaray

– Manisaspor

– Atletico Madrid

– Barcelona

–Başakşehir


Yorumlar