Anasayfa /  Ekonomi

Kılıçdaroğlu'ndan Merkez Bankası ve faiz açıklaması geldi... Twitter hesabından paylaştı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan önemli bir açıklama geldi. Daha önce evinin mutfağından çektiği videolarla açıklama yapan Kılıçdaroğlu bu sefer CHP Genel Merkezi'ndeki toplantı salonunda çektiği videoyu paylaştı. Kılıçdaroğlu videoya, "Bu gece size bir haberim var." notunu düştü. Kılıçdaroğlu yayınladığı videoda CHP'li belediyelerde asgari ücretin 4 bin 500 lira olduğunu açıkladı.

Abone ol
Abone ol 16 Aralık 2021 22:32

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugü Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu ziyaret etti. Kılıçdaroğlu'nun Karamollaoğlu'nu ziyaret ettiği dakikalarda Merkez Bankası faizi 100 baz puan düşürdü, faiz oranları yüzde 14 oldu.

Kılıçdaroğlu'ndan Merkez Bankası'nın faiz kararı ile ilgili 22:00'da bir video ile açıklama geldi. Daha önce evinin mutfağından çektiği videolarla açıklama yapan Kılıçdaroğlu bu sefer CHP Genel Merkezi'ndeki toplantı salonunda çektiği videoyu paylaştı. Kılıçdaroğlu videoya, "Bu gece size bir haberim var." notunu düştü. Kılıçdaroğlu yayınladığı videoda CHP'li belediyelerde asgari ücretin 4 bin 500 lira olduğunu açıkladı.

İşte o video:

Yorumlar