Anasayfa /  Politika /  Chp

Kılıçdaroğlu konuşurken "aday olma" çıkışı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 'Geleceği Kur' gençlik festivalinde partisinin gençlik kollarına seslendi. Kılıçdaroğlu konuştuğu sırada dinleyiciler arasında yer alan bir gencin, "Aday olma" diye bağırdığı görüldü. İşte o anlar...

Abone ol
Abone ol 04 Şubat 2023 21:10

14 Mayıs 2023 seçimlerine aylar kala herkes altılı masanın adayının kim olacağını merak ediyor. Şubat ayında açıklanması beklenen aday için en güçlü isim CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu olarak anılıyor. Adaylık gündemi sıcaklığını korurken Kemal Kılıçdaroğlu'na katıldığı bir programda gösterilen tepki gündem oldu.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu akşam saatlerinde partisinin gençlik kollarının düzenlediği "Geleceği Kur" gençlik festivalinde gençlere seslendi. İstanbul Küçükçekmece'de yer alan programda Kılıçdaroğlu'nun konuştuğu sırada dinleyiciler arasındaki bir genç 'aday olma' diye bağırdı. Kılıçdaroğlu konuşmasına o sırada devam ederken çevredeki bazı dinleyiciler bağıran gence müdahale etti.

O anlar sosyal medyada kısa sürede yayıldı.

TRT CANLI YAYIN SIRASINDAYKEN "KILIÇDAROĞLU ADAY OLMASIN" DEDİ
Öte yandan TRT Haber spikeri Ankara'daki hava durumu ve kar yağışına görüntüler servis ederken bir vatandaş canlı yayın sırasında muhabirin mikrofonuna "Kılıçdaroğlu aday olmasın" diye bağırdı. Ne yapacağını şaşıran spiker kendisini vatandaştan uzaklaştırmaya çalıştı. O anlar da sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

 

Yorumlar