Anasayfa /  Keyifli Haberler

Terasta güneşlenen bayan

Abone ol
Abone ol 01 Aralık 2018 07:19

Vü-cudu oldukça güzel genç bayan tatilinin hemen her gününü kaldığı otelin terasında güneş banyosu yaparak geçirirmiş.

İlk günü ma-yosu ile güneşlenmiş, ama sonraki günler bakmış ki otelin en üst katında onu kimse göremiyor, mayosuz sere serpe güneşlenmeye başlamış.

Gene böyle yüzüstü güneşlenirken merdivenlerden birisinin çıktığını duyarak havlusu ile po-po-su-nu örtmüş. Merdivenleri bir solukta çıkan otelin müdür yardımcısı nefes nefese;

– “Pardon, Hilton oteli güneşlenmeniz konusunda birşey diyemez ama dünkü gibi mayonuzla güneşlenirseniz çok iyi olacak”…

– “Ne farkeder, Beni burada kimse göremez, ayrıca bu havlu ilede örtünüyorum bakın”…

– “Tam olarak değil, Tavanı cam olan restoranın üzerinde güneşleniyorsunuz” :))

BONUS FIKRA

ONUNCU ZENCİ

Köle olarak çiftlikte çalışan zenciler çiftlikten kaçmaya çalışırken sihirli lamba bulurlar ve cini lambadan çıkarırlar. Lambadan kurtulan Cin, on zenciye sormuş: Dileyin bakalım benden ne dilerseniz. Ancak birer tane dilek dileme hakkınız olacak.

Birinci zenci: ‘beyaz olmak istiyorum’ isteğinde bulunmuş ve olmuş. onuncu zenci gülümsemeye başlamış. ikinci zenci de beyaz olmak istediğini söylemiş ve olmuş. onuncu zenci sırıtmaya devam etmiş. üçüncü zenci de beyaz olmuş onuncu zenci kıkırdamaya başlamış. dördüncü zenci de beyaz olmuş.

onuncu zenci gülümsemeye devam… beş, altı, yedi, sekiz ve dokuzuncu zenci de beyaz olmak istediğini belirtmiş. sıra onuncu zenciye gelmiş ama adam yerlerde. Kahkahadan neredeyse ölecek.

Cin onuncu zenciye isteğini sormuş. Adam nefes almaya fırsat bulduğu bir sırada isteğini gülerek söylemiş:

“HEPSİNİ ZENCİ YAPMANI İSTİYORUM!” 




Yorumlar