Anasayfa /  Keyifli Haberler

Öyle Bir Fayda sı Ortaya Çıktı ki

Abone ol
Abone ol 17 Kasım 2018 14:15

Öyle Bir Fayda sı Ortaya Çıktı ki Başım ağrıyor, bugün kendimi iyi hissetmiyorum gibi bahaneden ibaret. Yapılan araştırmalar sonucunda c-i-nsel i-l-i-şkinin iyi geldiği hastalıklar ortaya çıktı. İşte yapılan araştırma sonuçlarında ortaya çıkan bilgiler.





Uz. Dr. Abdullah Özkardeş, c-i-n-sel i-l-işkinin iyi geldiği ağrı tipleri ile ilgili şu bilgileri verdi: Küme baş ağrıları diye adlandırılan Cluster Baş ağrıları, c-i-nsel i-l-i-şki ile rahatlayabilir. Küme baş ağrıları yüzde 1 gibi nadir görülür. Ağrılar kümeler halinde gelir, 1-2 hafta veya ay sürer. Ağrılar şiddetli, fakat kısa sürelidir, genellikle 1-2 saat sürer. 





Ağrı, bir göz çevresindedir. Bu gözde kanlanma ve aynı tarafta burun akıntısı olabilir.  Bu tip ağrılar varken yapılan c-i-n-sel i-l-i-şkinin o-r-g-a-zm anında ağrıyı sonlandırdığı söylenmektedir.





Migren ağrısı olanlar dikkat!Ancak migren tipi ağrılarda c-i-n-sel i-l-işkinin negatif etkileri olduğu söylenmektedir. 





C-i-nsel i-l-i-şki, c-i-nsel doyum, bir tür rahatlama ve gevşeme yöntemleridir. Yoğun sıkıntı ve stres içerisinde yaşayan ve sürekli baş ağrısı çeken, kendine oldukça az zaman ayırabilen günümüz insanında, c-i-n-sel i-l-i-şkiler rahatlama ve baş ağrılarında azalma yaratabilir.kaynak: milliyet




Yorumlar