Anasayfa /  Keyifli Haberler

Hangi erkek

Abone ol
Abone ol 01 Aralık 2018 07:27

Profesyonel kadının kızı anasına sormuş:“Anne, hangi milletin erkeğiyle birlikte olmak daha iyidir?”Annesi düşünmeden, “Türk,” diye yanıt verir ve başlar anlatmaya:

“Sırıtarak yüzüne bakar, ardından boş konuşmalar ve şaklabanlıklar yapar, sofrayı donatır, o sırada sen kendi dünyanda yaşar, dinlenirsin.





Arada bir ‘hı!… hı!…’ diye kafa sallamayı unutma. Odaya çıktığınızda adam bir Kırkpınar pehlivanı kesilir, seni kaldırır, evirir çevirir, kündeye getirir.

Bu insana adeta Çin masajı gibi gelir. İş başlayınca gözünü kapatır, arada bir ‘good good’ sonra ‘oh!… oh!’ dersin, ardından ‘wonderful’u eklersin.





O durmadan yer altında maden ararmış gibi tünel kazmaya çalışır, sonra terler, sen duşla işi bitirirsin.”



“Peki anne, bunlara inanır mı?” deyince annesi:“Kızım ne yaparsan yap, o hep kendine inanır, aklı vurduğu kazmanın sayısındadır.”





bonus:

Baba delikanlı oğluna sorar:“Ne kitabı okuyorsun?”Oğlu: “Ci64nsel birleşme yöntemlerini,” deyince baba meraklanır.

“Bana da anlat.”Oğlu: “İş bittikten sonra yatakta sigara içiyorsun ya, bu Kızılderililer’den kalmış. Zafer kazanınca dumanla kutlanırmış.”Babası:





“Başka?”Oğlu: “Bir de se75viş75irken büzülüp, birbirine sokulup top gibi olanlar var ya o da Eskimolar’dan kalmış.

Soğuğa karşı korunmak içinmiş.”Adam: “Eee, daha?”Oğlu: “Hayvan gibi el ve ayaklar yerde, arkadan yaklaşma pozisyonu ilkel toplumlardan kalmış.





”Adam: “Onu biliyorum. Ya kadının üstte, ata biner gibi durumu?”Oğlu: “O da Amazonlar’dan gelmiş.

”Baba: “Hep başkalarından öğreniyoruz, bizden bir şey yok mu?” deyince, oğlu:“Olmaz olur mu baba, hani kafa aşağıda ayaklar tavanda pozisyonu var ya, bu da bize Osmanlıdan kalmış.”




Yorumlar