Anasayfa /  Kültür sanat /  Sinema

Aksiyon ve heyecan dolu Uçuk Bir İş, 12 Ocak'ta Netflix'te!

Kevin Hart’ın canlandırdığı Cyrus Whitaker’ın farklı soygunculardan oluşan uluslararası ekibi, 12.000 metre yükseklikte gerçekleşecek yarım milyar dolarlık nefes kesici bir soygun için hazırlanıyor. Kevin Hart, Úrsula Corberó, Jean Reno, Sam Wortinghton gibi isimleri bir araya getiren Uçuk Bir İş, 12 Ocak'ta Netflix'te!

Abone ol
Abone ol 09 Kasım 2023 06:48

KEVIN HART, ÚRSULA CORBERÓ, JEAN RENO, SAM WORTINGHTON GİBİ İSİMLERİ BİR ARAYA GETİREN UÇUK BİR İŞ, 12 OCAK 2024’TE NETFLIX’TE!  

Kevin Hart’ın canlandırdığı Cyrus Whitaker’ın farklı soygunculardan oluşan uluslararası ekibi, 12.000 metre yükseklikte gerçekleşecek yarım milyar dolarlık nefes kesici bir soygun için hazırlanıyor. 

Yönetmenliğini F. Gary Gray’in üstlendiği, senaryosunu Daniel Kunka’nın kaleme aldığı filmin oyuncu kadrosunda Hart’a Gugu Mbatha-Raw, Vincent D'Onofrio, Úrsula Corberó, Billy Magnussen, Jacob Batalon, Jean Reno ve Sam Worthington gibi isimler eşlik ediyor. Aksiyon ve heyecan dolu Uçuk Bir İş, 12 Ocak 2024’te tüm dünyayla aynı anda Netflix’te yayınlanacak. 

Uçuk Bir İş Hakkında:

Cyrus Whitaker (Kevin Hart) liderliğinde farklı soygunculardan oluşan uluslararası bir ekip, 12.000 metre yükseklikte seyreden bir yolcu uçağından 500 milyon dolar değerinde altın çalmak için zamanla yarışır.

Yönetmen: F. Gary Gray
Senarist: Daniel Kunka

Oyuncular: Kevin Hart, Gugu Mbatha-Raw, Vincent D'Onofrio, Úrsula Corberó, Billy Magnussen, Jacob Batalon, Jean Reno ve Sam Worthington

 Yapımcılar: Kevin Hart, Bryan Smiley, Simon Kinberg, Audrey Chon, Matt Reeves, Adam Kassan

UÇUK BIR İŞ FILMIN FRAGMANI

 

Yorumlar