Anasayfa /  Foto Galeri

Kerem Bürsin ile Hande Erçel aşk mı yaşıyor? Kerem Bürsin'den aşk iddialarına açıklama

Yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin ile dizideki partneri Hande Erçel'in samimi halleri ikili arasında aşk iddialarını alevlendirmişti. Son olarak sosyal medya hesaplarından aynı anda paylaştıkları fotoğraflarıyla dikkat çeken Hande Erçel ile Kerem Bürsin "yeni bir aşk mı doğuyor?" sorusunu akıllara getirdi.İşte Kerem Bürsin'in Hande Erçel ile aşk yaşadığı yönündeki iddialara yanıtı...

Kerem Bürsin ile Hande Erçel aşk mı yaşıyor? Kerem Bürsin'den aşk iddialarına açıklama - Sayfa 1

Partneri Hande Erçel’le dizideki öpüşme sahnesinin kamera arkası görüntüleri sosyal medyaya düşen oyuncu, “Maalesef öyle bir şey oldu. İşimiz gereği yapmamız gereken birtakım şeyler var, birinin onu öyle çekmesi hiç profesyonel değil” dedi.

Kerem Bürsin ile Hande Erçel aşk mı yaşıyor? Kerem Bürsin'den aşk iddialarına açıklama - Sayfa 2

Bu görüntülerin Erçel’in sevgilisi Murat Dalkılıç’la ilişkisini bitirdiği iddiaları ise Bürsin’i kızdırdı...

Kerem Bürsin ile Hande Erçel aşk mı yaşıyor? Kerem Bürsin'den aşk iddialarına açıklama - Sayfa 3

“Çok saçma. Bununla alakalı bir şey demem yanlış. Şundan eminim Murat da profesyonel bir sanatçı, dediğim gibi işimizi yapıyoruz. Meyve ile sebzeyi karıştırmamak gerek.”

Kerem Bürsin ile Hande Erçel aşk mı yaşıyor? Kerem Bürsin'den aşk iddialarına açıklama - Sayfa 4

Demet Özdemir’le de adı aşk dedikodularına karışan Bürsin, muhabirlerin bu konuyla ilgili sorularını “Aylar öncesine gidiyorsunuz, o dedikodu devam mı ediyor? Şu an benim için en önemli şey iş, iş konuşalım” diyerek geçiştirdi.